Какво очакваме на крипто пазарите през 2018 г.

Какво очакваме на крипто пазарите през 2018 г.

2017 беше година на много емоции и актуализации, които успяха да повишат интереса към криптвалутите. И драмата увеличи капитализацията до 500 милиарда долара. Какво очакваме на крипто пазарите през 2018 г?

Пазарна капитализация

Инвеститори от цял ​​свят се насочиха към рискови дискреционни суми и към инвестиции предимно в Bitcoin, като например Марк Кубан, известен предприемач, препоръчва да инвестирате поне 10% от инвестициите си като част от стъпките да бъдете милионер.

До 2018 г. се надяваме да видим изненади, много правителства не са установили официалната си позиция преди криптиковия обмен. Например Съединените щати, президентът на Федералния резерв на Сан Франциско Джон Уилямс, заявиха, че в краткосрочен план няма официални планове на резервата за издаване на цифрова валута. Обаче тя обяви предстоящо проучване за възможността за това в бъдеще.

Това ще бъде портал за млади хилядолетни инвестиции, които искат да рискуват малки суми, за да изпробват нови технологии, докато големите инвеститори ще бъдат заети в изследванията и проучванията на риска в тези нови валути.

Ще видим нови млади милионери благодарение на способността им да рискуват малко с потенциал за бъдещето. Въпреки това, няма да бъде толкова лесно, има развитие в блокче и заплетеност, което може да разтърси Bitcoin малко по малко, докато пазарът се разпространява във всички валути.

  Започнете бързо и лесно с криптовалути

Ерик Финман се превърна в пример като предприемач и инвеститор на Bitcoin в продължение на 14 години, който успя да превърне инвестицията от 1000 долара в криптираща валута в повече от един милион долара и възможността никога да не вижда вътрешността на университетска институция. Финман разработва безплатна система за обучение, наречена Botangle.

Botangle се роди през май като платформа, която позволява да се правят частни уроци по всяка тема, като се зареждат часове. Просто трябва да намерим темата, за която искаме да научим, да намерим подходящия учител, да се консултираме с неговата документация и да наемем услугите му. Botangle предлага онлайн видеоконферентни и офис инструменти, които позволяват пълно взаимодействие между ученици и учители, като помагат за разпространението на знания независимо от географския район.

Ethereum расте малко по малко и без много публичност, той е най-солиден на пазарите. Тя ще продължи да расте без толкова високи и ниски, но постоянни стойности. Виталик Бутерн е един от 50-те най-влиятелни хора на Блумбърг през 2017 г.

За по-добро или за по-лошо актуализациите бяха поредността на деня. Една от най-важните новини беше интересът на MasterCard в разработването на приложения за блок-верига.

Разпределените счетоводни технологии постигат по-добро и по-добро позициониране във финансовата система, подкрепени от важни компании с международен мащаб. MasterCard дружеството за кредитни и дебитни карти ще започне да използва блокче за сделки с фиатски пари.

  Започнете бързо и лесно с криптовалути

MasterCard планира да създаде собствена версия на блок-верига, така че бизнес клиентите да могат да извършват плащания на други субекти, без да трябва да преминават пластмасовите си карти. По този начин банките и търговците ще се радват на нова алтернатива на ликвидацията по-бързо и по-безопасно.

Основната цел на компанията с този нов блок е да стимулира международните плащания на различните компании, свързани с платформата, които правят живота в пространството B2B (бизнес към бизнеса), а това ще бъде около 22 000 институции.

Технологичното развитие ще бъде гореща тема през 2018 г., правителствата и институциите се интересуват от използването на блокада като икономическа платформа.

Някои новини, които добавят към драмата за блокчета за 2018:
Технологичният институт в Масачузетс проведе пилотен проект за регистрация на университетски удостоверения в блок-верига.
Руското правителство съобщи, че през следващата година те ще провеждат пилотна програма на национално ниво с намерението да тестват използването на блокова технология за регистрация на земя.

  Започнете бързо и лесно с криптовалути

Компанията Cisco Systems регистрира патент в Съединените щати за базирана на блокове система, насочена към проверка на устройствата за интернет на нещата.
Daily Dot, известен онлайн вестник, предлага нова специализация в Ethereum, базирана на четири курса, съставени от 272 урока.
Първата платформа за търговия и сетълмент на криптираща валута, която ще получи сертификати от финансовите органи на Съединените американски щати LedgerX, напълно надхвърли очакванията за планираните транзакции за първата си седмица на работа, достигайки операции от около един милион долара.
Президентът на Венецуела Николас Мадуро обяви създаването на „Петро“ – венецуелска криптираща валута „, за да напредне по въпроса за паричния суверенитет, да осъществи финансови транзакции и да преодолее финансовата блокада“.
Застрахователите на AIG тестват блокаданска интелигентна договорна система, която да наблюдава създаването на комплексни застрахователни полици, които изискват международно сътрудничество, и следващата година да очакваме повече да последват стъпките им.

  Започнете бързо и лесно с криптовалути

Руският президент Владимир Путин официално обяви, че Русия ще издаде собственото си „крипто“ на среща на закрито в Москва, според местните източници. Новината премина през министъра на комуникациите Николай Никифоров. Гибралтарската комисия за финансови услуги (GFSC) разкри чрез изявление, че новите разпоредби ще влязат в сила през януари 2018 г. за компании, които използват разпределена счетоводна технология (DLT) за съхраняване или предаване на ценни книжа. Мултинационалната компания за информационни технологии Hewlett-Packard Enterprise (HPE) обяви старта на новия си продукт за разпределени счетоводни технологии, блокче 2.0 за 2018 г. Технологично решение, което цели да укрепи мрежата, отговорна за поддържането и организирането на всички основни сървъри на компаниите, системи за критична мисия и системи NonStop, с цел генериране на по-ефективни финансови транзакции. Според добре известни източници, Nasdaq планира старта на Bitcoin фючърси, те ще бъдат включени в Nasdaq Futures. В резултат на това инвеститорите в традиционната финансова и борсова брокерска индустрия ще могат да се занимават с търговия с Bitcoin. В интервю за WSJ, Cantor, основна американска финансова компания, също разкри, че планира да пусне на борсата си фючърси и деривати на Bitcoin. Истината е, че правителствата и големите компании се интересуват от тези нови технологии за развитие. 2018 ще бъде запомнен като годината, в която блокадата се покачи много високо.

Източник:

Leave a Reply