Анализатор потвърждава Етериум като следваща монета, която ще надмине основните криптовалути

Текущите събития в пазара на основните криптовалути, особено с най-ценната такава – Биткойн доказва, че Том Лий е бил прав.

Том Лий, наскоро каза: „Истинският ФОМО вероятно започва, когато биткойн надхвърли 10 000 долара.“ Макар това да е вярно, все още има много хора, които мислят, че са изостанали.

Четете още: Втори шанс с Етериум за тези, които изпуснаха Биткойн кораба

С оглед на това някои анализатори на криптовалута смятат, че инвеститорите, които се чувстват изоставени в резултат на ценовия скок на Биткойн, имат втори шанс с Етериум (ETH).

„Пропуснали сте $BTC? $ ETH ви дава втори шанс“, според криптоаналитика Алунаут, съосновател на социалния търговски терминал на Гамиф, Aluna Social, споменат в туит на 26 юни 2019 година.

Алунаут изглежда не е сам на тази позиция. Друг популярен криптовалутен ентусиаст и анализатор, известен с името Bleeding Crypto, привлече вниманието на крипто общността към представянето на ETH с течение на времето.

Цитирайки Bleeding Crypto: „Погледнете историческите снимки и се убедете сами, че ETH превъзхожда BTC в ROI година след година.“ Имайки това предвид, той смята, че никой не би трябвало да пропуска шанса, представен от ETH, ако го е направил с Биткойн.

Анализирайки графиките, може да се види, че Биткойн се приближава бързо до своята най-висока стойност, оставяйки само около 40% преди мечките да поемат щафетата или да направи пробив на цената, формирайки нови върхове. От друга страна, Етериум, който има най-висок връх от $ 1420 и сега търгува на $ 345. Това дава ETH над 75% възможен ръст.

Биткойн показва непобедим дух

Най-ценната криптовалута, биткойнът, изглежда, се е засилил към нова най-висока стойност.

Въпреки че някои хора очакват отдръпване, някои анализатори смятат, че в момента няма нищо, което да спре цената на биткойна и че ще бъде напълно погрешно да „се стои пред движещ се влак“.

$ BTC: Седмичната графика изглежда толкова добре. Хората могат да говорят за корекция колкото искат, но не е много трудно за спиране на биткойн от $ 13k +. След като цената премине $ 14,200, няма много по пътя към новите върхове на всички времена. Няма да се опитвам да се изправям пред движещ се влак – казва популярният криптотрейдер и инвеститор Джош Роджър.

Етериум следващ отблизо

Етериум (ETH), за който се знае, че следи маршрутите на Биткойн, е достигнал до ръст от 3,06% през последния час, 10,9% през последните 24 часа и 28,87% през последните 7 дни.

Изглежда, че Етериум лети заедно с основните криптовалути, тъй като пазарът се движи определено в зелено.

Източник

One Reply to “Анализатор потвърждава Етериум като следваща монета, която ще надмине основните криптовалути”

Leave a Reply