Цената на биткойна и златото ще се повиши след предстоящата глобална финансова криза, казва Макс Кейзер

Макс Кайзер говори за макроикономиката и глобалната политика. В скорошно издание на доклада си, той предупреди за предстоящата икономическа рецесия. Кайзер говори и за нейното въздействие върху Биткойна и златото.

Макс Кайзер заяви, че най-вероятно Дойче банк от големите банки ще фалира и ще изисква спасяване. Точно както се случи с големите банки през 2008-2009 г. Той добави, че счетоводната измама в Дойче банк е само върхът на айсберга и че банката седи на безсмислена купчина безполезни деривати.

Четете още: Битката на Биткойн срещу златото започна!

Той заяви, че банката:

„Седи на половин квадрилион в безсмислени деривати, които, имайки предвид пазара, биха били повече от пет пъти глобалния БВП. Това всъщност е началото на Lehman 2.0.“

Кайзер също добави, че това е причината цената на златото да се движи нагоре и това се дължи на отхвърлянето на голям икономически срив. Според него това е и причината цената на Биткойн да се покачва. Кайзер добави:

„Ето защо Биткойн, който е виртуалната дигитална версия на златото, независимо от това, което Питър Шиф казва, е Злато 2.0. Сега това е окончателно, така че не идвайте при мен с всичките ви луди конспиративни безсмислици. В момента навлизаме в друга фаза на световната финансова криза.

Кайзер също така настоя, че е имало екологичен холокост и икономически геноцид и че биткойна и златото са най-сигурният залог в такъв икономически климат.

Доста хора предупреждават за предстояща финансова рецесия, причинена от различни фактори. Сред тях са Deutsche Bank и Федералния резерв. Тъй като Биткойн е несвързан актив и залага срещу валутите, цената му определено ще се повиши след такова събитие.

Източник

Запознайте се с Койнбейз тук

3 Replies to “Цената на биткойна и златото ще се повиши след предстоящата глобална финансова криза, казва Макс Кейзер

Leave a Reply