Хешрейтът на ZCash изведнъж експлоaдира, вземайки своята таксата за доходност при добив

През миналия месец добива на Zcash регистрира огромен скок, което предизвика неизбежен спад в доходността от копаенето.

Според най-новия доклад на Diar, този месец монетата на ZCash, ориентирана към неприкосновеността на личния живот, е избухнала. На 22 април тя достигна своя нов връх от 4 гигахеша, което е огромно увеличение спрямо 2.7 GigaHash/s, записано на 1 април.

Нови рекорди

Като цяло, хеш силата на популярната монета за неприкосновеност на личния живот се е повишила с повече от 42% от началото на 2019 г. ZEC е записала огромно увеличение с 950% от 2018 г., след което е станала любимец на копаещите. През юли 2018 г. добива на Zcash е бил с 400% по-печеливш от този на Биткойн.

Увеличението на хешрейта става още по-безпрецедентно, ако се има предвид фактът, че броят на сделките е на същото ниво в продължение на седем месеца.

Криптовалутите летят, Биткойн отвя съпротивата при $5,500

С нетърпение очакваме разполовяването на Zcash

Огромният хешрейт със сигурност не е причина за празнуване, тъй като негативно влияе върху рентабилността на копаенето. В края на март рентабилността рязко се повиши, което привидно накара много хора да почистят праха от копачките си.

Zcash е близо до разполовяването си, което се очаква да стане през 2020 г. Високата инфлация на монетите може да отблъсне някои инвеститори от Биткойн. Въпреки това, неговото ниско предлагане от 21 милиона може в крайна сметка да даде значителен тласък на цената на ZEC.

Източник

Leave a Reply