Фронтменът на Кис Джийн Симънс: Биткойн е волатилен, но не е мъртъв

От CCN: Не вярвайте на шума. Джийн Симънс може да популяризира много неща, но той не се доближава до никое от тях, освен ако не получи „емоционална връзка“ с него. Това каза самият той веднъж пред CNBC. Очевидно биткойн е близо до сърцето му и крипто зимата не го е притеснила.

Симънс беше сред присъстващите на едно скорошно крипто събитие за семейни офиси, т.е. – богати инвеститори. Като се има предвид неговото нетно богатство от около 300 милиона долара, съоснователят на Кис трябва да се е чувствал като у дома си. Съоснователят на „Морган Крийк“, Антъни Помплиано, който е сред най-популярните оратори, наскоро се е срещнал с фронтмена на „Кис“ на парти в Лос Анджелис. Според публикация на Помплиано в Twitter, Симънс е казал:

„Биткоинът е нестабилен, но всеки път, когато хората мислят, че е мъртъв, той се покачва малко.“

Народът на Кис, народът на Биткойн

Симънс може да е известен с това, че е рокер, но той е много повече. Басистът Kiss също е предприемач и бизнесмен. Всъщност, марката Kiss „генерира допълнителни приходи на стойност 3 млрд. долара“, съобщава CNBC, но чичо Сам отнема доста от тях. През 2012 г. израелско-американецът каза на Форбс, че е капиталист, но по онова време имал проблем със състоянието на „капитализма в Америка“, добавяйки:

„Вярвам в търсенето и предлагането. Не вярвам, че правителството трябва да си вре носа във възхода и падането на икономиката. „

Цената на Биткойн: 3 катализатора, които обуславят следващото огромно рали на крипто пазара

Не е чудно, че Симънс е привлечен от децентрализирания характер на биткойна. Още преди биткойна, групата, която той съосновава, рекламира принципите на децентрализация, като казва:

„Навсякъде по света се опитваме да кажем на хората, че няма граници, нито премиери, нито президенти; има само една нация, Народът на Кис. Има само един национален химн на рокендрола – “Rock N Roll All Night, Party Every Day”.

Той притежава фабрика за сода, MoneyBag Sodas, и е лицето на канадската компания Invictus MD Strategies – производител на медицинска марихуана.

Симънс и Биткойн заедно

Джийн Симънс не е непознат за биткойна. Още през 2017 г. той забеляза некорелирания характер на биткойна с други класове активи и според съобщенията изразява интерес към него като „част от [инвестиционния] пъзел.“ Оттогава биткоинът е генерирал възвръщаемост от 400%, докато останалите активи са достигнали по-скромна възвръщаемост с двуцифрения си процент.

Криптопазара олекна с 8 милиарда долара за минути, но Биткойн се възстановява бързо

Като се има предвид статута на Джийн Симънс като мулти-милионер, той може да прекарва времето си и да разполага с парите си по какъвто начин иска. Но той избира да участва в криптовалутната революция. По време на последния бичи пазар, той каза на TheStreet, че ще се интересува от сътрудничество с KISS Coin. Е, залозите отново са за Биткойн и сега отново е добро време, Джийн.

Източник

Leave a Reply