Фондация IOTA си партнира с Curv Custody, за да разшири екосистемата IOTA Token

Щастливи сме да съобщим, че токенът IOTA скоро ще бъде достъпен в платформата за съхранение на цифрови активи на Curv в индустриален клас! С предстоящото надстройване на мрежата Chrysalis на IOTA, Curv ще бъде първото решение за попечителство за многостранни изчисления (MPC), което включва IOTA.

С нашата интеграция с Curv, всяко приложение, използващо институционалното решение за попечителство на Curv, ще има способността да поддържа токена IOTA. Това включва борси, но също така и продукти за децентрализирано финансиране (ДеФи) като Celsius (IOTA кредитиране), Stakehound (опаковане на IOTA в мрежата Етериум), Staked.Us (Staking IOTA) и Genesis Trading (Регулирани платформи за търговия).

Защо попечителството има значение

Един клас финансови технологии, които наистина са фактор за новата децентрализирана финансова революция, са пазителите на цифрови активи. Те дават възможност за обмен, фондове и децентрализирани приложения за сигурно управление на цифровите активи по мащабируем начин. С предстоящите ни надстройки на протоколи най-накрая можем да свържем нашата DLT към изцяло нова екосистема с мощни инструменти.

Защо Полкадот е най-горещата криптоваута в Китай

Има две ключови причини, поради които нашето партньорство с Curv е толкова важно за екосистемата IOTA:

  • Големите притежатели на токени на IOTA може да се нуждаят от различен набор от изисквания, които нашите собствени портфейли не могат да поддържат. Те могат да включват регулаторни изисквания, спазване или законови изисквания, наложени на корпорации, които искат да използват токена IOTA за случаи на промишлена употреба.
  • Има много продукти и услуги, които изискват използването на решение за попечителство, за да поддържат цифров актив. Досега токенът IOTA не можеше да бъде добавен към редица партньорски платформи, случаи на индустриална употреба и популярни приложения за децентрализирано финансиране (ДеФи), тъй като всички те се нуждаеха от решение за попечителство с подкрепата на IOTA.

Ние сме много развълнувани да видим IOTA интегриран в Curv и с нетърпение очакваме да видим как IOTA маркерът ще бъде приет в изцяло нова екосистема от финансови услуги, борси и dApps.

За Curv (www.curv.co)

Curv е най-доверената в света инфраструктура за сигурност на цифровите активи, която се предоставя като напълно мащабируема облачна услуга от корпоративен клас и съвместима. Технологията за многостранни изчисления (MPC) на Curv едновременно осигурява на институциите защита, незабавна наличност и пълна автономия върху цифровите активи, необходими за процъфтяването в цифровата икономика. Компанията е единственият доставчик на портфейли, базиран на облак, MPC портфейл за институционални цифрови активи и първият по рода си, който е постигнал както сертифициране SOC2 тип II, така и акредитация по ISO 27001. Curv също така осигурява допълнително спокойствие, като застрахова до 50 милиона долара дигитални активи, подкрепени от Munich Re, единствената към момента свързана с интернет престъпна застрахователна полица и една от най-големите полици на пазара. Curv бързо се приема от водещи борси, попечители, извънборсови бюра, брокери, традиционни финансови институции и мениджъри на цифрови активи по целия свят. Основана през 2018 г., седалището на Curv е в Ню Йорк с офиси за научноизследователска и развойна дейност в Тел Авив, Израел. За повече информация посетете www.curv.co.

Източник

Leave a Reply