Умните пари скоро ще се диверсифицират за 50-100 пъти печалби на алткоините

Биткойн за момента е на върха, установявайки своето място като крал на криптото. Традиционно много алтернативни цифрови валути вървят в крак с него, като се увеличават и намаляват паралелно. Въпреки това, тази година Биткойн върви силно напред и изглежда, че се е превърнал в канибал, убивайки мечтите за сезона за печалби на алткоините. Анализаторите на криптовалута обаче вярват, че палачинката скоро ще се обърне, тъй като цените на BTC рязко се увеличават.

Един от тях, например, коментира в Reddit:

 „Умните хора ще започнат да се диверсифицират в други евтини токени като ETH, VET, KIN, XRP и LINK… всички ще спечелят накрая. Биковете и китовете знаят, че десеткратно увеличение е нищо. Те знаят, че е възможно x50 до x100 увеличение. Това се случва често в нашия криптопазар. Всъщност това е единственият пазар в света, който прави това ”.

Четете още: Как да купя Биткойн?

Биткойн е несвързан цифров актив, процъфтяващ, когато глобалната икономика и фиатните пари се разпадат. Незасегнати от неотдавнашните политически и търговски войни между ключови играчи на световната икономика, запаметеният статут на BTC също започна да играе. Налице е огромен ръст на институционалните инвеститори, като големите китове се обвиняват за започването на текущия BTC скок.

Всеки в крипто-галактиката обаче чака сезона на алткоините. Биткойн доминира 65% от пазара, оставяйки им малък пазарен дял. Не всичко обаче е тъмно и мрачно, въпреки че значителните алтернативни токени с голяма капитализация са спечелили спрямо долара. Въпреки това, тяхното представяне срещу BTC през последните три месеца е незначително.

Предстои сезонът за печалби на алткоините

Етериум например, вторият по големина алткоин по пазарна капитализация, е спаднал с 35% спрямо BTC през този период. Алткоините по-назад в списъка са понесли по-сериозен удар, като знак като Zilliqa (ZIL) губи около 80% от стойността си.

Някои анализатори обаче казват, че идва сезона на алткоините. Уважаваният в Туитър член The Crypto Dog дори предложи някои технически доказателства в този смисъл. Според неговите прогнози, общата пазарна капитализация на алткоините е на път да нарасне с 50%.

Според графиката, която той споделя, общата пазарна капитализация на алткоините показва възходящо разширяване. The Crypto Dog казва:

 „Общата пазарна капитализация на алткоините се разширява. Макар със сигурност това да не е гарантиран бичи сигнал, последния път, когато видяхме такава графика при криптовалутите, имаше доста голям скок”.

Четете още: Всички новини за алткоините

Освен това, той прогнозира, че според графиката, ще има увеличение на пазарната капитализация на алткоините със $ 180 млрд. за няколко месеца. Това със сигурност е ситуацията, която повечето притежатели на алткоини очакват. Всеки притежател има потенциал да направи 100x или 1000x повече в зависимост от актива, който има. Това е доста повече, отколкото със скъпия Биткойн. Други потребители на криптовалути предполагат, че стойността на BTC от 20K ще доведе до прехвърляне на монети в алткоини.

Източник

Leave a Reply