Търговията с Монако (MCO): Невероятната активност продължава още преди листването ѝ в Bithumb

Търговията с Монако (MCO): Невероятната активност продължава още преди листването ѝ в Bithumb

Търговските обеми на MCO надхвърлиха всички очаквания, въпреки че цената на актива леко се коригира.

Монако (MCO) навлезе в нова фаза, след като обемът на търговията се взриви през последните два дни при обявяването на регистрацията в Bithumb. Търговските обеми се движеха в диапазон, типичен за много по-големи монети, повече от 750 милиона долара за 24 часа, което подобри рекорда от предишния ден.

$1 за Ripple (XRP) може би дебне зад ъгъла?

Листването на борсите е от решаващо значение за Монако, тъй като неговият бизнес модел ще разчита на превключването между фиат и крипто, което невъзможно без добра ликвидност.

По отношение на цената, MCO се поуспокои, като нарасна с едва около 10% през последния ден до $ 13.35. MCO се е повишила спрямо Биткойн до най-високото ниво за шест месеца и сега трябва да докаже, че може да се задържи. Големият пробив може да доведе до връщане на по-ниски цени, а другата заплаха би била нова бърза атака от страна на Bitcoin.

Монако (MCO)

Bithumb е водеща борса, която улавя спекулативните настроения на корейските инвеститори, а влиянието й върху цените на алткоините не може да бъде подценявано. Някои инвеститори са уверени, че скокът на MCO може да задейства и други монети, като например TenX (PAY).

Това е отличен пример за индикатора „Алткоините се завръщат“ … бумове като този от нищото. Давай, Монако! О, скъпи глупокоини, как ми липсвахте. $ MCO обикновено се следва от $ PAY и други монети. Следете внимателно тях. pic.twitter.com/UCLzFqc1ol
– Bleeding_Crypto (@Bleeding_Crypto) 19 април 2018 г.

Като цяло, алткоините се завръщат, а през следващите дни могат да се видят по-драматични бумове. Обемите, вероятно „излизащи от нищото“ показват, че крипто пазарът има пари отстрани, чакайки следващата възможност.

Поглед към Scoin: Как кметът на Сеул иска столицата на Южна Корея да се превърне в крипто-паричен рай

Проектът Монако е в затворена бета фаза, а сега трябва да се създаде солидно партньорство с VISA, за да се постигне визията за поставянето на крипто в ежедневните портфейли.

В момента повечето от обема на MCO са купувачи, но това може да се промени всяка минута и да започнат печалбите. Все пак, според търговците, през последните 24 часа се наблюдават бързи поръчки с високи темпове. Но 24-часовият растеж не повтори 84% изкачване, постигнато в четвъртък.

Има индикации, че ценовите равнища на MCO може да не са устойчиви за много по-дълго време. Наблюдава се увеличение на циркулиращото предлагане, като се инжектират повече от 2,5 милиона монети за доставка от общо 15,7 милиона токена. Някои смятат, че значителна част от новите монети са изпратени като такса за регистрация в Bithumb.

Превод от cryptovest.com

Leave a Reply