Технологията на Рипъл помага на компаниите за преводи да получат 800% увеличение на клиентите си за една нощ: Брад Гарлингхаус

Главният изпълнителен директор на Рипъл казва на Блумбърг, че Рипъл вече е преборил SWIFT и той ще бъде щастлив, ако те могат да си сътрудничат, а не се конкурират. В разговор с Блумбърг в Сингапур наскоро, изпълнителният директор на Рипъл, Брад Гарлингхаус, заяви, че технологията на Рипъл всъщност вече превъзхожда SWIFT, но би бил щастлив, ако двете компании могат да служат на една и съща цел и да бъдат част от „новия световен ред“.

Рипъл помага на партньорите си да привлекат огромен брой клиенти

Отговаряйки на въпроса дали един ден Рипъл ще може да превъзхожда SWIFT, Гарлингхаус отговори, че вече го прави.

Ръководителят на Рипъл заяви, че повече от 100 големи банки (работещи със SWIFT в момента) използват технологията на Рипъл за прехвърляне на пари и виждат действителния напредък.

Четете още: Всички новини за Рипъл

Главният изпълнителен директор на Рипъл спомена компания за преводи, чието име не разкри, която наскоро започнала да използва технологията на Рипъл за прехвърляне на средства.

Резултатът досега е, че те са намалили комисионната за транзакции от $ 20 до $ 2 за своите клиенти. Като резултат, каза Гарлингхаус, фирмата е отбелязала 800-процентно увеличение на употребата за една нощ.

„Ако Рипъл може да работи заедно със SWIFT – това е добре“

Изпълнителният директор на Рипъл заяви, че тя очаква банките да останат успешно в бизнеса, използвайки технологията на Рипъл за своята работа.

Гарлингхаус смята, че Рипъл вече е способен да се справя с въпроси, които SWIFT не може да обработи. Това беше потвърдено за гореспоменатия случай с компанията, работеща в сферата на преводите.

Четете още: Банков гигант казва, че Рипъл ще промени начина, по който се движат парите по света

Според него, Рипъл вече е „част от новия световен ред“ и ако те могат щастливо да работят заедно със SWIFT в бъдеще, това е би било страхотно.

Настояща пазарна позиция на XRP

По време на писане на статията, цената на XRP се върна до най-високата стойност от $ 0.40, достигната наскоро, когато Биткойн скочи, но след това падна заедно с BTC.

През последните 24 часа, според CoinMarketCap, XRP е добавил 2,38% към стойността си.

Източник

One Reply to “Технологията на Рипъл помага на компаниите за преводи да получат 800% увеличение на клиентите си за една нощ: Брад Гарлингхаус”

Leave a Reply