Тезос осъществи милиардна сделка с инвестиционна банка

BTG Pactual, третата най-голяма инвестиционна банка в Латинска Америка, и управителят на активи в Дубай, Далма Капитал, обявиха днес планове за използване на блок-веригата на Тезос, за да пуснат предложения за защитни токени. По този начин банките се надяват да „постигнат договор, който надхвърля 1 млрд. долара за съществуващи и перспективни емисии на токени“, се казва в съобщението на компаниите.

Миналия февруари BTG Pactual стана първата голяма инвестиционна банка, която официално обяви Оферта за защитни токени (STO) с ReiBZ, която обслужва бразилската индустрия за недвижими имоти. Токенът беше пуснат с помощта на протокола Етериум, но сега ще бъде мигриран в Тезос, според съобщението.

Четете още: Тезос ще успее, защото няма лидер, според основателят му

„Банката остава прототип и агностик на технологиите и ще продължи да използва протокола Етериум. Ние обаче виждаме Тезос като глобален играч със стабилна блокчейн връзка за активиране на активи“. Това каза Андре Портильо, партньор на BTG, отговорен за инициативата STO.

Запознайте се с Койнбейз тук

BTG и Далма заявиха, че планират да направят редица традиционни и алтернативни инвестиции в блок-веригата Тезос. Ще бъдат включени проекти с глобални спортни клубове и дялови и дългови интереси.

Подчертано в съобщението е фактът, че Тезос, е „самопроменяща се блокчейн“ и платформа за интелигентни договори.

Докато и двете платформи имат интелигентни договори, Тезос се потвърждава от доказателство за залог и има управление по веригата, за разлика от модела за верификация, който се следва от Етериум (сравнението на двете може да се намери тук. ) Противоположните методи предизвикаха много дебати.

Четете още: Всички новини за алткоините

Тезос е обявен за един от първите „убийци на Етериум“. Съоснователят на стартиращите компании, Артър Брейтман, каза пред Decrypt миналата година, че неговата обосновка за системата на Тезос е да има „солидна, сигурна книга“ и че това е нещо, което не можеш да постигнеш, ако има само един отговорен човек.

Тим Дрейпър, главен изпълнителен директор и основател на Draper Associates, виден акционер в Тезос, каза: „Ние сме развълнувани да видим BTG Pactual и Dalma Capital да се възползват от блок-веригата на Тезос. Ние сме вярващи в проекта Тезос и виждаме голямо приложение за използване на токените за сигурност.“

Източник

Запознайте се с Койнбейз тук

Leave a Reply