Следващата цена на биткойн е $12 500, според голям крипто трейдър

Изтъкнатият крипто търговец Ерик Чоу смята, че биткойн може да се насочи към Луната скоро и определя следващата ценова цел от 12 500 долара за BTC

След като водещата валута скочи над прага от 9 000 долара на 28 януари, търговците очакват цената на BTC да продължи да поскъпва, но някои все още вярват, че биткойн може да се обърне и да се удари в дъното.

Изтъкнатият крипто търговец Ерик Чоу, известен още като г-н Swing Trade, смята, че следващата цел за Биткойн ще бъде нивото от 12 500 долара.

„Възможно начало на мисия към Луната“

Ерик Чоу, който работи с анализ, базиран на Elliot Waves, сподели диаграма, която показва, че Биткойн е на път да достигне по-високо ниво в краткосрочен план. С бича прогноза за BTC, търговецът назовава $ 12 500 долара като краткосрочна цел.

BTC 1

„Дъното за BTC е подминато“

В неотдавнашен туит крипто търговецът @BTC_Macro се обръща към онези, които смятат, че биткойн все още не е достигнал дъното и все още може да се потопи до $ 1000.

Четете още: Как да купя Биткойн?

Той настоява, че според класациите дъното на цената на биткойн е доста зад гърба ни и това вече е очевидно от месеци.

Бичи за Биткойн, както винаги

Търговецът, известен като „CryptoWolf“, е споделил биткойн диаграма с крива на цените, която започва през 2011 г. Според исканията на неговите последователи, той показва къде вярва, че е пазарът в момента, в сравнение с предишни години.

Според настоящото състояние на нещата той смята, че в момента биткойн излиза от модела Falling Edge и се насочва на север.

BTC 2

Том Лий също е бичи

Както бе съобщено от U.Today в сряда, експертът на Fundstrat Том Лий заяви, че тъй като Биткойн вече е над линията DMA 200, сега основната криптовалута официално е навлязла в нова бича тенденция.

Източник

One Reply to “Следващата цена на биткойн е $12 500, според голям крипто трейдър”

Leave a Reply