Рипъл може скоро да се интегрира в Skype, според Weiss Rating

Агенцията за оценка на финансовите активи Weiss Rating пише, че комуникационното приложение на Microsoft – Skype, може скоро да интегрира Рипъл в своята платформа. Това ще позволи на потребителите да изпращат микротранскции чрез XRP TipBot.

XRP TipBot, разработен от XRPL Labs, вече се използва на платформи като Reddit, Twitter, Gmail и Microsoft Outlook. Добавянето на поддръжка за Skype също се очаква според пост във форума на Skype. В него се иска подкрепа за Рипъл, а постът получи над 2000 гласа. Microsoft, която притежава Skype, вече изтества блокчейн технологията в няколко свои проекта.

Напоследък популярността на услугите за директно прехвърляне на средства нараства. Вече е възможно да се преведат пари между потребителите на Twitter с помощта на мрежата Lightning. Директните потребителски транзакции бавно се развиват, тъй като разработчиците предлагат на потребителите услугите, които те искат.

Weiss Ratings публикува доклад по-рано тази година, в който оцени няколко криптовалути въз основа на цялостната им перспектива и тяхната технология/приемане. Bitcoin е на върха заедно EOS и XRP, а Ethereum ги следва както по отношение на цялостния рейтинг, така и на технологията/приемането.

Източник

Leave a Reply