Първият кръстосан верижен DeFi OS Reef стартира на Tron (TRX)

Уникалният децентрализиран финансов агрегатор от Reef е готов да използва блокчейн възможностите на Tron (TRX) както за CEX, така и за DEX ликвидност.

С наскоро разкритото партньорство, всички потребители на екосистемата Reef ще получат безпроблемен достъп до децентрализираните финансови протоколи на Tron (TRX) чрез платформата Reef.

Агрегатор от ново поколение за „добив“ се пуска на живо в Tron (TRX)

Според съобщение за пресата, Reef – екосистема, която обединява най-печелившите стратегии за използване на ликвидност от централизирани и децентрализирани борси, си партнира с Tron (TRX).

В рамките на това партньорство приложенията и интелигентните договори на Tron ще бъдат достъпни директно от Reef. Следователно тази първа по рода си операционна система ДеФи с кръстосана верига ще бъде задвижвана от функционалността на Tron.

Reef разработва персонализиран механизъм за доходност, управляван от AI, за да индексира целия набор от налични стратегии за отглеждане на ликвидност в CEX и DEX. В резултат на това цялата информация се обединява в един пул.

Правителството на САЩ несъзнателно направи най-големия PR ход за Биткойн

Също така Reef предполага, че препоръките, генерирани от AI, позволяват дори на крипто-начинаещите да персонализират своите стратегии, за да постигнат максимална печалба.

Платформа по избор

С Reef чрез Tron, „бариерата за навлизане“ към децентрализирания финансов сегмент е намалена за новодошлите.

Джъстин Сън, основател на Tron (TRX) и главен изпълнителен директор на BitTorrent (BTT) вярва в големите перспективи за интеграция на Reef и самия продукт:

Радваме се да разширим потенциала на ДеФи чрез TRON, като си партнираме с Reef Finance, за да внесем своя интелигентен агрегатор на ликвидност и препоръки, управлявани от AI, в екосистемата TRON DeFi.

Денко Манчески, главен изпълнителен директор на Reef Finance, обясни защо блокчейнът Tron (TRX) е избран за инфраструктурен партньор за агрегатора Reef DeFi:

Това партньорство с TRON е продължение на усилията на Reef да си сътрудничи с най-големите играчи в света на ДеФи. С цел да се осигурят възможности за прозрачност на доходността на водещи ДеФи платформи под един покрив и да се създаде платформата като най-лесният начин за влизане в ДеФи.

Трябва да се отбележи, че това партньорство е обявено сред безумното покачване на таксите на Етериум (ETH). Някои основни операции бяха таксувани със $ 100 по време на периоди на максимално претоварване на мрежата.

Източник

Leave a Reply