Предупреждение от автора на богат татко беден татко: „Вземете биткойн и се спасете“

Съобщението на Робърт Кийосаки от 19 май в Twitter за закупуване на биткойн беше по-зловещо от предишните му прогнози за цена от 75 000 BTC.

Бизнесменът Робърт Кийосаки не е единствената известна фигура, която се застъпва за преминаване към биткойн по време на настоящата финансова криза, но той е един от малкото, които го карат да звучи като решение на живот и смърт.

На 19 май авторът на бестселъра „Богат татко, беден татко“ излезе пред Twitter в съобщение с предимно главни букви, което отрича действията на Федералния резерв по време на пандемията и убеждението му, че активи като злато, сребро и биткойн (BTC ) ще бъдат спасители на инвеститорите по време на тази криза.

Четете още: Крипто измамници се представят за членове на Олимпийския комитет

Предишният туит на Кийосаки – написан само пет часа по-рано – беше далеч по-зловещ в предупрежденията си, хвърляйки сянка на д-р Антъни Фочи, директора на Националния институт по алергия и инфекциозни заболявания и добре известна фигура в отговор на САЩ срещу коронавируса , Той изрази опасенията си от „нова пандемия“ и „повече страх“ по-късно през 2020 г.

Cointelegraph съобщава на 17 май, че авторът е използвал Twitter, за да прогнозира цена на биткойн от 75 000 долара с малко по-притъпено съобщение: страхът му от умиращата икономика и убеждението, че Федералния резерв се е справил некомпетентно с финансовата криза.

Източник

Leave a Reply