Потребителите вече могат да изтеглят BAT от Brave Browser

Потребител на Reddit сподели снимка, която показва, че Uphold вече позволява на потребителите да изтеглят BAT от портфейла, интегриран с браузъра, след като бъдат верифицирани. Потребителите нетърпеливо чакаха Brave и Uphold да добавят тази функционалност и ето, че тя най-накрая е тук. Въпреки че не е идеалния вариант да се налага да станете познат-клиент (KYC), за потребителите да могат да изтеглят BAT, спечелени чрез реклами, Brave не иска да заобикаля регулациите и би предпочел потребителите да се идентифицират.

Преместете своите BAT свободно

Целта на BAT токена не е HODL – тя е потреблението. Токенът е предназначен да бъде изразходван, като плащате на любимите си автори в мрежата, а в бъдеще дори да купувате стоки и услуги онлайн.

Въпреки това, пазарите на криптовалути са доста ирационални и повечето инвеститори разглеждат всяка монета, дори фокусирана върху полезността, като инвестиция за бъдеща възвръщаемост.

Основателят на Brave Брендън Айх заявява, че смисълът на BAT е да се харчи, така че потребителите, които се оплакват, че не могат да го премахнат от браузъра си, са против цялостната му концепция. От хората обаче не може да се очаква непрекъснато рециклиране и изразходване на доходите. Всеки би искал да използва дохода си въз основа на собствените си нужди и желания. Затова тази функционалност е много важна за Brave.

Четете още: Гугъл Хром е чудовище за смучене на данни, браузърът Brave предлага алтернатива

Потребителите знаят, че могат да преглеждат реклами и да получават BAT за разглеждане на даден уебсайт. Те вече могат след това да изтеглят BAT и да ги изразходват въз основа на желанията си. Това може да доведе до нова вълна на приемане за браузъра, фокусиран върху поверителността.

По-рано тази година, Brave даде възможност да се дават бакшиши в Twitter и Reddit. Те също така подобриха своя браузър с интеграцията Rust, която минимизира триенето от Google.

Смелите дават възможност на хората

Криптовалутната индустрия е пълна с измами и измамници, които искат да експлоатират инвеститорите на дребно, за да направят бързи пари. Само от измамни схеми през 2019 г. може да се изгради пазарната капитализация на малък алткойн.

В пространство като това, притежаването на действителен продукт с милиони потребители – като Brave – е невероятен подвиг, който често се подценява.

Brave активно допринася за овластяването на индивидуалните свободи, като дава възможност за фокусирано сърфиране, както и на награждаване на потребителите за тяхното внимание.

Източник

Запознайте се с Койнбейз тук

Leave a Reply