Опитайте да копаете Биткойн чрез тази проста игра

Опитайте да копаете Биткойн чрез тази проста игра

Внимание! Играта не е съвсем безплатна. Докато се използва, процесорът може да копае биткойн за своя разработчик.

Ако се чудите как бихте могли да копаете Bitcoin, но не можете да си позволите да започнете, сега има симулатор, който да ви покаже как работи.

Направена от потребител Reddit u / BTCGamer, играта ви позволява да купувате платформи, вентилатори, да надграждате машините, да разширявате пространството си и т.н. Публикувано в Newgrounds, онлайн общността за развлечения, включващо игри, филми, аудио и композиции, играта има 50 000 показвания към момента на писане.

Започвате с малка стая, състояща се от шест бюра и 0,08 биткойна. Засега можете да си позволите само работен плот от Bell Computers, който генерира 0,01 БТК на минута и не използва електричество. След като направите достатъчно пари, можете да си купите 6 GPU Custom Mining Rig за 0.3 BTC и да го инсталирате на втория ред таблица. Той генерира 0,3 БТК на минута и не използва електроенергия. Ригът може да бъде овърклокнат (което ще го направи „по-бърз“ от първоначално предвиденото), което го кара да генерира повече биткойни, но можете да овърклокнете само една платформа.

Опитайте да копаете Биткойн чрез тази проста игра

След това играта остава отворена и чакате да генерирате достатъчно биткойни за „проучване“ на нови ригове, за да подобрите количеството на спечелените биткойни в минута. Имайте предвид обаче, че повечето от тях използват електричество, но цената ще бъде автоматично отчислена от салдото ви в играта. Всички миньори генерират и топлина – колко зависи от самата конструкция. Прегряването на стаята ви кара да загубите играта, така че инвестирайте и в охладители!

Графиката на играта е много елементарна и музиката може да не се хареса на всички, но може да бъде изключена. Въпреки всичко, това е продукт на един човек, така че очакванията трябва да са ниски, за да започнете. Създателят взема под внимание всички критики от потребителите и добавя нови функции.

Макар че практически няма стойност за преиграване, играта е страхотно вникване в начина, по който копаенето на криптовалути работи и колко е скучно през повечето време. Тя има резултат от 3.58 от 5 на Newgrounds, а 179 души са я добавили към своите любими. В социалната мрежа Reddit, играта получи доста положително признание, когато един потребител дори доби над 21 милиона, като е отделил значително време в игра.

Това не е Witcher 3, GTA V или Skyrim, но за всички вас, които искат да научат повече за криптодобива, проверете го!

Играта може да не върви коректно при всички браузъри. Ето и линк за нея.

One Reply to “Опитайте да копаете Биткойн чрез тази проста игра”

Leave a Reply