Ripple (XRP): 5 причини защо ново покачване е много възможно

Ripple (XRP): 5 причини защо ново покачване е много възможно

XRP вече започна да се движи заедно с други алткоини, но дали тази монета няма уникален потенциал за възход?

Ripple (XRP) се движи напоследък заедно с възстановяващите се алткоини и нестабилен Bitcoin. Но дали цифровият актив има уникален рисков профил, който може да поеме още повече? XRP вече е нараснал с над 15% през последния ден, до $ 0.85.

Ето пет причини, поради които XRP може да се подготвя за покачване поне в краткосрочен план:

Преодоляването на бариерата от $1 отново: Този крайпътен камък беше неуловим за XRP в катастрофалното първото тримесечие на 2018. Но сега, с нарастването на цената през деня, нивото от $ 0.85 изглежда съвсем близо до възстановяването на този етап. Тъй като автоматизираната търговия задава темпото, може да се постигне бързо ниво от близо $1. За XRP ценовите прогнози от $5 през първото тримесечие не се материализираха, но активът показа, че може поне за кратко да търгува над $4.

$1 за Ripple (XRP) може би дебне зад ъгъла?

 Стагнация за Биткойн: Едно е сигурно, много търговци, които се намират в криптовия пазар заради бързата промяна на активите. Докато Bitcoin все още заема относително висока цена, XRP има по-голям потенциал за растеж, поне в краткосрочен план. XRP е актив, който е широко търгуван и е спечелил светлината на прожекторите и може да бъде изборът за краткосрочни печалби или залог за по-нататъшно поскъпване.

Много от XRP се намира на борси: Без собствен портфейл, много от XRP се намира на борси за търговия. Това също означава, че всички чакат възможността и ще има много входящи потоци от Bitcoin в XRP, както и много продавачи. Неотдавнашните спадове гарантират, че нова партида от инвеститори са купили при цените на дъното. Обемите на XRP показаха, че могат да се възползват от почти нищо, за да достигнат високи нива за една нощ.

Bitcoin (BTC): Доминиращата криптовалута отстъпва, интересът се прехвърля към алткоините

Годишни повтаряния на цикъла: Миналата година през май видях крипто пазарът да се вдигне с безпрецедентен интерес към алткоините. По това време XRP току-що счупи прага от 1 цент. Ако XRP разбие нивата от 1 долар, след всички колебания, той все пак ще има 100 пъти печалба за много инвеститори. При текущите цени би било необичайно XRP да нарасне още 100 пъти, но все пак може да стартира силни атаки срещу Биткойна.

Обновените надежди за изместване на Bitcoin: Въпреки коментарите, че Bitcoin ще бъде единствената необходима крипто монета с всички вградени функции, все още има проекти, целящи да узурпират водещата позиция. XRP получи предупреждения, че е много невероятно, че банките ще купят монетата на отворения пазар, за да я използват при транзакциите си, особено ако цената й се покачва толкова бързо.

Превод от cryptovest.com

Leave a Reply