Как да избера най-подходящата криптовалута за инвестиране през 2018 г

Как да избера най-подходящата криптовалута за инвестиране през 2018 г

Лихвеният процент по криптовалутите се е увеличил през предходните години и не показва признаци на намаление през 2018 г. Въпреки това е важно да се отбележи, че днес много новобранци намират за трудно да получат правилната криптоплатформа за инвестиране през 2018 г. – всеки е преминал през това, така че не трябва да се притеснявате! Ето защо тази статия е тук, за да ви помогне при избора на подходящия.

Така че сте в търсене на правилната криптовалута, в която да инвестирате? Искате ли да направите правилния избор на крипто инвестиция през 2018 г.? На тези въпроси ще се отговори, когато прочетете статията.

$1 за Ripple (XRP) може би дебне зад ъгъла?

 За да предскажете коя криптовалути струва вашата инвестиция, ето кои са жизненоважните мерки, които трябва да имате предвид.

Избирането на правилната крипто-монета

Много от вас сега знаете, че едно от най-добрите места за инвестиране е в крипто-пазара. Също така е необходимо да отбележим, че най-доброто място за проследяване на прогреса на всяка цифрова валута е чрез криптопроменливостта и това може да стане чрез анализиране на обема на денонощието, ликвидността на криптовалутата, пазарната капитализация, дейностите на разработчика и пазарната цена.

Изучаването на всички изброени по-горе функции ще ви накара да направите правилния избор и да научите повече за създаването на даден нов Altcoin и дали да търгувате с него. Можете също така да използвате CoinMarketCap, за да ви помогне да изберете най-доброто. Нека да разгледаме подробностите.

24 часов обем

В дадена цифрова валута или крипто монета, анализирането на стойността на сделките, които са били извършени на ден, ще ви помогне да решите дали монетата струва да инвестирате или не. Тази стойност обаче е посочена като USC и BTC. Ако стойността на сделките на ден е висока, тя ви дава представа за това колко силна е монетата.

Cardano скача отново след листването си в Huobi

 Необходимо е да изберете цифрова монета с минимална стойност на търговията от около 10 000 USD на ден. Това установява и показва нивото на доверие, което хората трябва да инвестират в него. Много е рядко за успешните инвеститори да купуват определена цифрова монета с по-малък обем на търговия. Така че не рискувайте!

Ликвидността на криптовалутата

Можете да измерите ликвидността на криптираща валута чрез неговия процент на обем и обем на Биткойн. ликвидността на криптираща валута е подравнен с термин, наречен „Wash Trading“, който може да възникне при по-висок или по-малък обем на цифровата валута. Това може да се дължи на факта, че някои цифрови валути имат по-нисък обем на BTC, което означава, че ако се купи малко количество монета, това може да направи пазара много вреден за вас. За да избегнете тази ситуация, трябва да използвате борси с по-малък обем.

Едно предупреждение, което трябва да знаете, е, че трябва да избягвате борси, който обикновено се натоварват, така че да привлича повече търговци. Когато това се случи с цифрова валута или борса, трябва да направите критичен анализ на увеличението на обема без увеличение на цената.

Настоящата пазарна капитализация и цена

Пазарната капитализация на дадена монета може да се оцени, като се умножи броят на монетите, които се намират на пазара по пазарната цена понастоящем. Въпреки това, това трябва да се направи само за добити цифрови монети.

Bitcoin (BTC): Доминиращата криптовалута отстъпва, интересът се прехвърля към алткоините

 След това можете да отбележите, че повечето крипто-монети обикновено увеличават броя на издаваните монети, за да привлекат повече търговци за себе си. Поради това трябва да знаете истинската стойност на дадена монета, преди да я изберете.

Настоящата цена на дадена монета всъщност не е показател за нейната реална стойност и не трябва да решава дали трябва да инвестирате в нея. Обаче това, което трябва да гледате, е бъдещите и технически цели, които конкретната криптоплатформа има – затова не се лъжете от ниската цена на крипто-монета, ако искате да инвестирате в нея.

Дейностите на разработчиците

Тази мярка е една от жизненоважните моменти, над които трябва да се замислим. Всеки, който се занимава с разработка на софтуер (кодиране и дизайн на уебсайтове), може да създаде своя собствен криптовалута без много усилия. Въпреки това трябва да знаете, че е възможно да бъдете измамен. Това се дължи на факта, че повечето от тези монети (успешни и неуспешни) обявяват монетите си на различни платформи, където всеки може да ги види.

Независимо от това е необходимо да анализирате и да търсите историята и редовността на предприемача, за да не инвестирате на грешното място.

В заключение

Крипто-света днес може да е губещо място за някои хора, но ако сте „много“ внимателни, няма да изпаднете в риск. И като правило, трябва да помислите за инвестиране в неща, които са съществени. Въпреки че крипто-светът може да бъде добро място за това, не е безопасно. Но със стъпките, посочени в тази статия, ще можете да търгувате с правилните крипто-монети през 2018 г.

Превод от usethebitcoin.com

One Reply to “Как да избера най-подходящата криптовалута за инвестиране през 2018 г”

Leave a Reply