Монеро (XMR) удвои своята цена за месец

Монеро (XMR) удвои своята цена за месец

Криптовалутата Монеро (XMR) удвои своята цена за месец. Това показва статистиката от борсовата търговия.

Цената на Монеро на 12 ноември 2017 година беше в рамките на 122.96$. Днес валутата се търгува срещу 282.26$. Увеличението от над 2 пъти и нарастването на пазарната капитализация на Монеро са продиктувани от интереса към всички криптовалути. Спряхме се специално на тази валута поради факта, че копаенето може да стане много лесно, дори в домашни условия! Трябва Ви единствено компютър и софтуер, изтеглен от сайта на MinerGate, за да стартирате бизнес от дома си. Регистрацията отнема минутка, а след това можете да използвате акаунта си на всяко устройство – компютър, лаптоп, таблет или смартфон!

Прогнозата за движението на цената на Монеро също е оптимистична. В рамките на една година се очаква нарастване с 62% спрямо днешните нива. Това означава, че една единица от криптовалутата ще се търгува срещу 457$ в края на 2018. Walletinvestor предлага и още по-смела дългосрочна прогноза, спрямо която през 2022 година Монеро ще достигне нива над 1200$.

Прогноза за цената на Монеро (XMR)Стартирането е лесно – след направена регистрация в MinerGate, избирате вида и условията, които ще използвате и оставяте Вашия компютър да свърши своята работа. Успех!

One Reply to “Монеро (XMR) удвои своята цена за месец”

Leave a Reply