Милиони биткойни се изпращат към неизползвани адреси за акумулация

  • Ценовото действие на Биткойн остава доста застояло през последните няколко дни, като биковете не успяха да катализират пробив над $ 40 000 от първия опит
  • Натискът върху продажбите остава доста значителен и в зависимост от това дали това ниво може да бъде твърдо пробито нагоре, може да даде тон на неговата средносрочна тенденция
  • От техническа гледна точка краткосрочните перспективи на Биткойн остават донякъде неясни, тъй като в момента те се движат по-ниско въпреки бичия пазар сред алткойните
  • Скоро Биткойн може да си възвърне част от господството над пазара и да скочи по-нагоре, но съпротивата от 40 000 долара остава голямо препятствие
  • Един онлайн анализатор отбелязва, че в момента в адресите за натрупване има близо 3 милиона BTC, което е със 17% повече през последната година. Това е бичи знак за криптото

Биткойн се бори да набере някаква сериозна инерция през последните няколко дни и седмици, като продавачите изграждат огромна съпротива при нивата от около 40 000 долара.

Криптовалутата постигна силен отскок от последните си минимуми от $ 30 000, определени миналата седмица, но остава до голяма степен неясно дали v-образното възстановяване, наблюдавано по това време е достатъчно, за да предизвика нова вълна на растеж.

Един анализатор отбелязва, че въпреки техническата несигурност, биткойнът остава основно бичи. Той посочва непрекъснатото нарастване на адресите за натрупване на биткойни, като отбелязва, че това предполага, че продължаващият растеж е неизбежен.

Как да купя Биткойн?

В момента Биткойн се търгува с над 5% спад при сегашната си цена от 37 120 долара. Това бележи значителен спад от последните максимуми от $ 40 000, които бяха достигнати вчера.

Натискът на продажбите засега остава непреодолим и всеки продължителен недостатък може да се окаже сериозен за целия пазар.

BTC ВИЖДА СИЛНА ТЕНДЕНЦИЯ НА АКУМУЛАЦИЯ НА ДРЕБНО

Една възходяща тенденция, която в момента подкрепя растежа на Биткойн, е бързо нарастващия модел на натрупване сред инвеститорите на дребно.

Това се изяснява от броя на така наречените „адреси за натрупване“, които криптовалутата има, които в момента съдържат 2,7 милиона неактивни BTC.

„2.7 милиона долара BTC се държат в адреси за натрупване – това е увеличение от 17% през последната година. Това са адреси, които са получили поне 2 входящи транзакции и никога не са изразходвали средства. Администраторите и адресите за обмен са изключени“, каза един онлайн анализатор.

Ако този модел продължи, той би могъл да продължи да предоставя на Биткойн скрита сила, която в крайна сметка да му позволи да види значителна по-нататъшна дългосрочна тенденция нагоре.

Източник

Leave a Reply