Масови вливания на пари в криптовалути

Главният изпълнителен директор на Kraken, Джеси Пауъл, отхвърля страха, несигурността и съмненията относно това, дали стейбълкойн компанията Tether печата USDT, за да повиши цената на Биткойн. В ново интервю с TD Ameritrade Network Пауъл казва, че неговата криптовалутна борса регистрира огромни количества валута, която идва през тази година, което е свързано с нарастващото предлагане на Tether. Това са реално обърнати пари в криптовалути.

„Нямам вътрешно познание за това какво се случва в Tether. Но мога да ви кажа, че в исторически план, когато наблюдавате растеж в предлагането на Tether, наблюдаваме растеж в предлагането на щатски долари, идващи в Kraken, а други борси ще докладват същото. Така че мисля, че това, което виждате в Tether е просто много прозрачно отражение на това, което се случва на ниво банкова система с всички борси. Когато се печата нов Tether, 99% от времето американски долари идват в борсите. Напоследък имахме масиран приток на фиатна валута, така че вярвам, че отпечатъците на Tether са резултат от появата на нови фиатни пари…

Четете още: Всички новини за криптовалутите

Мисля, че Tether всъщност е малка част от общото финансово предлагане между всички борси. Така че аз не мисля, че само той го прави. И мисля, че печатът, който се отпечатва, най-вече отразява действителните долари, идващи в системата. Така че аз мисля, че можете просто да погледнете на това като нови пари в криптовалути, водещи до повишаване на цената. Пристигат нови потребители. Има дни, когато цената се покачва с 10% на ден. Можете да се обзаложите, че всички борси се покачват с 50 000 до 100 000 нови потребители на ден. Това е, което повишава цената. Това е огромното търсене на дребно и цялото медийно внимание върху него. Не е Тетър. „

Запознайте се с Койнбейз тук

В момента Биткойн се покачва в цената и доминира, като останалата част от крипто пазара е предимно в червено. BTC е нараснал с 2,29% до 10,818 долара според COIN360. Етериум се понижи с 1.5% до $ 290.30, XRP се понижи с 1.86% при $ 0.3992, а Лайткойн се понижи с 4.13% при $ 117.95.

Според крипто анализатора Алекс Крюгер, Биткойн може да е избегнал корекцията с повишението си над $ 10,600.

С биткоин от най-високата стойност от $ 13,770 до най-ниската стойност от 9 936 долара през последните седем дни, крипто анализаторите търсят признаци за това къде се намира BTC и дали алткоините са готови да се появят.

Източник

Запознайте се с Койнбейз тук

Leave a Reply