МакАфий заяви, че пуска дебитна карта за Биткоини. Дали да му вярваме?

Джон МакАфий е давал неверни обещания преди. Дали този път е по-различно?

От CCN: Джон МакАфий пусна Туит от Бахамските острови с изображение на нова крипто дебитна карта. Антивирусният милионер обещава, че картите за Биткойн с марката Visa ще се появят скоро. От туита изглежда, че можете да използвате картата си, за да похарчите Биткойн навсякъде, където се приемат разплащания с Visa.
МакАфий обаче е известен със своите фалшиви обещания. Последното от тях беше, че ще разкрие самоличността на създателя на Биткойн Сатоши Накамото. Така че за всички в крипто-вселената, които чакат с затаен дъх дебитна карта за биткойни с марка Visa, не можем да го обещаем. Но МакАфий казва, че сделка наистина има.

На гърба на картата има QR код за адрес за депозит в биткойн.

Ако тази функция се превърне в краен продукт, хората ще могат да приемат плащания с карта в портфейла си. Това би било огромен успех в бизнеса с платежни карти. Не на последно място, защото основната валута, която се използва за плащане, е Биткойн.

Брандиране на кредитната карта на „Джон МакАфий Биткойн“

На предната част на картата се вижда ликът на Джон МакАфий над фона на американския флаг със счупени вериги в ивиците. В звездното поле има символи на модерната технология и цивилизация. В долната лява част на картата се казва: „Любовникът на свободата“.

В средата са думите от кампанията на МакАфий „Върнете си душата“. Поне това е по-добре от „Не гласувайте за МакАфий“, най-новият известен лозунг на официалната кампания на незаконния кандидат.

И Бинанс получи „Покана за партньорство“ от ФК Ливърпул – истина или лъжа?

Добра ли е публичната известност на МакАфий за Биткойн?

МакАфий има репутация като непокаян дегенерат. Предприемчивото му участие в криптовалутното пространство прави ли биткойн и другите криптовалути лоши?

По дяволите не.

Джон Макафий е герой на мнозина и въпреки неговия нетрадиционен начин на мислене и живот, или може би точно заради това, той е постигнал много, с което да се гордее. Той е направил огромно количество добро за света. Хората му се възхищават, защото уважават неговото твърдо убеждение, колкото и да харесват неговата харизма и остроумие.

И все пак, Джон, ако наистина искаш да продадеш някои от тях, моля те, свали лицето си от картата. МакАфий трябва да се е вслушал, защото току-що обяви:

  • Само първите 12 хиляди карти имат моя образ върху тях. След това всички изпратени карти ще бъдат обикновени. Моите врагове ще трябва да чакат.

Цената на Биткойн: 3 катализатора, които обуславят следващото огромно рали на крипто пазара

Най-лошото нещо, което той можеше да направи обаче, е да накара надеждите на криптовообщността да се превърнат в друг продукт с потенциал да вкара Биткойн в новините и след това да измисли някакво оправдание, защо тази новина не може да бъде истина. Това се е случвало толкова много пъти, че можете да разплачете вълк, дори да сте Джон Макафий.

2 Replies to “МакАфий заяви, че пуска дебитна карта за Биткоини. Дали да му вярваме?

Leave a Reply