Лихви и кредити в криптовалути от Celsius Wallet App

С нарастването на крипто пазарите, пестенето отново е стабилна инвестиционна стратегия. Ако имате монети, които искате да запазите, можете да получите лихва за цифровите си активи благодарение на платформи като Celsius Network. Мобилният портфейл ви позволява да използвате криптовалутата като обезпечение, в случай че трябва да заемете пари в брой, вместо да продавате криптовалута.

Кредити в криптовалути?

Портфейлът Celsius Network е наличен в Google Play и App Store. Можете да депозирате редица основни криптовалути, включително Биткойн Кеш (BCH). Приложението проследява 10-те най-добри дигитални монети във Вашето портфолио и осигурява достъп до крипто-свързани новини и статистика.

Потребителите могат да печелят лихви по своите криптовалутни активи, които се изплащат седмично. Депозитите от ВСН ще ви донесат 3% годишно, според текущите цени. Те подлежат на промяна в зависимост от търсенето и могат да достигнат над 7% при някои стейбълкоини.

Celsius Network, чието мото е “Unbank Yourself”, също ви предлага да вземете “долари, докато те все още съществуват”, като използвате крипто-средствата като обезпечение. Понастоящем фиксираните заеми в американската валута са с 4,95% ГЛП.

Приложението има функция, която ви позволява да изчислите кредита, който можете да получите срещу цифровите си активи. Сумата се изчислява въз основа на вашето крипто портфолио и колко дълго сте били част от общността на Целзий.

Очаквате ли в бъдеще повече платформи да приемат криптовалутни депозити и да предлагат кредити в криптовалути в бъдеще? Споделете вашите мисли в раздела за коментари по-долу.

Източник

2 Replies to “Лихви и кредити в криптовалути от Celsius Wallet App

Leave a Reply