Крипто светът

Светът постепенно се развива, за да включи дигиталните активи и незабавните плащания, даващи на последните крипто новини експозицията, от която се нуждаят. Все повече инвеститори се насочват към пазара на криптовалути и откриват колко лесно е да се разработи онлайн дигитален портфейл. Инвеститори от целия свят разследват популярната ниша на криптовалутите.

Comp Token

Един нов дигитален цифров символ на пазара, който превзема заглавията на крипто новините е Comp Token. Децентрализaцията му даде на потребителите възможност да печелят comp активи, а това му помага да печели популярност сред любителите на криптовалутата.

Провъзгласявайки се за 25-ия най-ценен дигитален актив,той покачи пазарната си цена от 60 USD на над 200 USD – само за една седмица.

Докато COMP е включен само в малък брой борси за криптовалута, то много инвеститори се надяват на внезапен пробив.

Измамници,хакери и лов за инвеститори

Дигиталните активи далеч не са имунизирани срещу множеството престъпни деяния и измами от хакери, които изобилстват на останалите световни пазари. Новините от света на криптовалутите непрекъснато съобщават наличните доказателства за нова измама или хакерски проблем, с които инвеститорите трябва да бъдат запознати.

В последно време се говори за „ пукнатина “  в програмирането на Биткойн, която може да доведе до двойни загуби.  Тази грешка, наречена BigSpender, позволява на хакерите да изразходват средствата на потребителя и да компрометират дигиталния си портфейл. Докато пред разработчиците стои нелеката задача да се справят с рисковете за сигурността, на потребителите се препоръчва да следят внимателно своите активи.

Последни новини от крипто света

World Binance е една от най-големите платформи за обмен на криптовалута в света, която работи и днес. С мрежата си от лоялни клиенти, Binance неотдавна стартира свое COVID-19 подпомагане чрез благотворителния си клон – Binance Charity.

Новините гласят,че щедро се разпределят над 4 милиона долара под форма на дарения за огнищата на COVID-19 по целия свят, включително:

• Китай

• САЩ

• Япония

• Италия

• Испания

• Южна Африка

• Индия

• Турция

За да разберем крипто активите по-лесно напоследък, Nexo си партнира с Nomics

Целта е да бъдат дадени необходимите на всички crypto ентусиасти инструменти , с които да бродят смело из „ купищата “ данни онлайн. Вместо да бъдат проучвани всички налични портфейли и платформи за обмен на цифрови технологии, Nomics и Nexo създадоха алгоритъм за изчисляване на крипто продукти. Този полезен алгоритъм снема всички онлайн данни и класира продуктите според тяхната репутация.

5-те категории, в които се изразява разпределението на дигиталните активи включват:

• Портфейли

• Попечителски решения

• Извънборсови търговски бюра

• Данъчни услуги

• Кредитни линии

Новите инвеститори в света на криптовалутите няма да се губят сред прииждащата информация ,търсейки най-добрите продукти – както досега.  Nomics има за цел да даде на крипто ентусиастите достоверна информация, която биха могли да използват при вземане правилните решения.

В заключение : Инвеститорите трябва да бъдат в крак с последните новини и тенденции на пазара. Закупуването, търговията или продажбата на цифрови активи ще бъде по-лесна за потребителите, които следват последните пазарни движения и действат спрямо тях. Следвайки текущите събития при цифровите активи, инвеститорите ще бъдат в по-добра позиция при вземане на важни за портфейла си решения .  Не допускайте информационни затъмнения, когато става дума за тенденциите на пазара. Това може да Ви коства ценни дигитални активи.

Източник : https://www.coinrevolution.com/the-top-crypto-news-this-week/

Leave a Reply