Крипто експерт казва: Пробивът на 1 април над $4300 ще се помни с години напред като старт на бичия пазар за 2019 г.

Willy Woo, анализатор на крипто пазара, който е добре познат в крипто общността, направи прогноза за състоянието на пазара. Той каза, че е „над 95% сигурен, че пазарът е достигнал най-ниските си нива и е малко вероятно да достигне предишните си такива”

Анализаторът вижда следващия месец като важен период за пазара и тест за 200-дневното движение на средната цена, за да се види накъде отива пазарът.

Той заключава: „За да обобщим мнението ми за пазара на едно място вместо на различни уебкаст и туитове, аз съм 95% сигурен, че пазарът е достигнал дъно, което означава, че е малко вероятно да пробием под ниските нива.

„Бичият пазар (напред и нагоре) все още не е потвърден, ние трябва да потвърдим теста на 200-дневната средна цена и реализирания връх приблизително на $4300 или без повторно тестване трябва да останем над тях за значително време, да кажем още един месец.”

„Също така се нуждаем цената да бъде валидирана с on-chain обемите от тук. Вероятно скоро ще получим потвърждение, в следващите 4-8 седмици (Аз лично мисля, че първи април беше пробива).”

Прогнозата е подобна на това, което изпълнителният директор на Fundstrat Global и известен Биткойн бик Том Лий каза за развитието на пазара. Лий, въз основа на фундаменталните разбирания, че при наличие на 200-дневна плъзгаща се средна цена на пазара ще е бичи за около 6 месеца. Разбира се, основния дял инвеститори имат по-голяма увереност в това, след като Биткойн направи бърз пик след нивото на   $5500, който се движеше точно под психологическата граница от $6000, към датата на публикуване на настоящата статия.

Източник

Leave a Reply