Криптовалутата в светлината на информационния поток

Публикациите за крипотвалута и за пазарите за нея не са много. Всеки ден те, обаче,  се характеризират с нещо ново, осезаемо, загадачно и градивно. Ако знаете англйски език е добре, защото по-голяма част от информационния поток е на английски, но това не е задължително условие, за да оперирате с тях, защото може да наемете  преводач или просо да ни четете. Второ, криптиране може да се извършва във всяка езикова зона, или още по-вярно,  там където същестуват компютри, желание за криптиране и виждане. Какво спестява криптирането – издаването на много стандартни пари,  отчитането на  договореностите и на труд, и други интересни от гледна точка на икономиката реалности, например, спестяването на материали, екологичната неприкосновеност и т.н.

Информацията за криптирането е предимно в интернет пространството. Препоръчваме Ви, сайта https://www.coinbase.com , където може да се запознаете с най-важното от криптознанието. Например, какво различава криптовалутата от обикновените пари или  продаването, и изпозването на криптовалути. Критовалутата е валута, издавана от мрежа от компютри, имащи общ код; основава се на търсенето и предлагането; компютърната мрежа регистрира всяка тарнзакция и всеки, който е съврзан с нея може да Ви я направи еквивалетна; реалността й е отрицателна,  с нея можеш да купиш нещо само, ако търговците я възприемат.

Четете още: Как да купя Биткойн?

Продаването и използавенот на криптовалута е една от най-работещите се в момента дейности в икономическата реалност, а въпросите които интересуват заинтересованите са: Кога мога да продам криптовалута?, Как да продам криптовалута?, Кога най-добре да продам криптовалута? и Какво аз мога да правя с криптовалута?.

Естествено на тези пазари отговаря пазара. който  днес отвори в 8,00 часа. В момента, 8.35, доларът струва 150 биткойнта, основната валута на пазара, валута номер едно, по създаване и по позиция.

Като начало пазарът е, отрицателен и е спаднал ръстът с поне 3 % на обем, което означава разместване на цените в зоната на покритието на малутите и криптовите ресурсни позиционни възможности.

102 са страните, които поддържат крипото валутирането, като вероятността да навлезат в зоната на бързокретидното прегрупиране нараства, поради общия марж от 0,2 до 0,5 на свеговната икономика.

Какво вълнува пазарът според, нашият сайт адрес.  Сигурността на валутирането и складовата наличност на валутните компоненти, застраходателната протекция и най-добрите индустриални практики.

Сега нашите съвети, не оставайте намеренията си на заден план. Работете и се опитайте да реализирате мечтите си, ако това е водещо за вас. Ако предпочитате други решения, се обърнете към реалността на ресирсите си. Ако те са криптовалути, сега е момента да изчислите икономическия растеж на собствената си икономика, просто да се средоточите в сферата на исканото от вас. Незабравяйте, икономиката започва там, където не са парите Ви, а възможността да ги имате, и то, такива, които ви трябват. Незабравяйте, обмяната струва пари, и повякога не си струва. Затова прегрупирайте ресурсите си, и се трудете здравословно, и прямо. Не бързайте, капиталът е далеч от вас, и остава само ако договорите ви са добри. За следене на инфлационни нива, спрямо валутни дадености ще информираме до няколко дни, и то само за България, къдено финтът е макро- недостъпен,  а растежът – отрицателнто голям и положителво валиден само в определени доминантни сфери, които формират краен растеж, но не дефлафират отрицателният потенциал. На практика това означава, че ако имате 7 000 лв, може да имате покупателна сила, но да нямате платежност и обратно с 5 лв да сте по-платежоспособни, дори, ако трябва да работите, за обяда си днес. Освен това, нуждите ви вероятно няма да се отчитат на пазара, пъй като българската икономика отчита само дългови позиции в сектора на паричната официална маса, което прави на практика инвестициите от чужбина нулеви, а потребителският интерес – непокрит и лабилен по отношение на реалното потребление. Така, че ако не вярвате в труда, пазарите ни в стрната не се променят, нямате идея как да живее тук, то по-добре си потърсене работа навън или просто мислете по-рационално, интуитивно и умно, как да постъпите.

Четете още: Криптовалутата и еквивалентите на размяна

Ако се образовате, бъдете предпазливи, качеството на труда от 35 години е ниско, а преди това съмнително. Затова единствето, което като българи приемаме е, да работим това което искаме и можем, и да учим по-същия начин. Не търсете помощ, а търсете – решения.

Успешен и информиран ден, и се трудете правилно, не се скатавайте, но, ако, можете анализирайте мястото си в пространството и времето, така, че да печелите почтеннно в собствета си организация, независимо дали тя е ваша или чужда. Големите компании са «тромави и благодарни», малките – «тъвкави и нерентабилни за хората на труда», затова – дори да берете плодове на труда си , седите зад машината или чистите някой кабинет, помнете в Европа всичко е променимо, а ни сме там, дори и с балканския синдром. Не разкривайте идеите си, а се опитайте да ги реализирате. Не се разочаровайте от приятелите си, не вярвайте на медицината и образованието безрезервно – освен, ако нямате крайна нужда от тях. И се придържайте към правилата на поведение на дедите си, хората около 60-75-те години, това е единствения начин да разберете как да постъпите. Внимавайте в боите на времето и най-вече в изчисленията си. И ако не знаете как да постъпите, най-малко  се опитайте, да работите с валутни криптови центрове.  Дори да не криптирате, опитайте се да мислите икономически вярно, като например,  нужно ли ми е това, което купувам и то не в посока на отказ, а на – приемливост. Търсете средства, да си намерите вашия инструмент, като при намирането не е необходимо в такив случай да криптирате, а просто ще излезете на пазара, пряко или коствено с най-доброто за себе си. Работете това, което обичате и с хората, в които вярвате. И не се лъжете, трудът е преживяване, което отнема време, сили, понякога пари и не краси човекът винаги. Разбирането за него е добро начало, но не добър опит, ако не намерите заплатимостта на нуждата ви, или на човешкия стандарт, необходим ви са живеене в нормална среда, при нормални обстоятелства и нормални пари. Отърсете се от клишетата и не изпадайте в застой.

Четете още: Как блокчейн технологиите променят световната политика

Информацията  е нещо,  което носи  пари, само, ако те, парите от нея,  имат бъдеща стойност. “ Добре дошли“ в света и на криптоинформираността и технологиите, които всяка минута създават крипт – електронна точка, точка на еквивален за икономистите, биткойн за биткойнистите,  етериум за етериумистите и т.н.  Помнете, тук всяка стъпка изисква контретен анализ, наблюдателност и най-вече усещане за реалност.

Снимка

2 Replies to “Криптовалутата в светлината на информационния поток

Leave a Reply