Копачите започват да натрупват биткойни вместо да ги продават за първи път от 27 декември

Glassnode заяви, че най-накрая Копачите започват да натрупват биткойни, вместо да доставят монетите на пазара. Този показател става положителен за първи път от 27 декември насам.

Главният изпълнителен директор на Moskovski Capital Лекс Московски сподели диаграма на Glassnode в която се казва, че Биткойн миньорите са спрели да продават своите BTC и са започнали да ги натрупват.

Индикаторът за нетното състояние на копачите се превръща в положителен

Диаграма от популярната аналитична компания Glassnode показва, че за първи път от 27 декември индикаторът Miner Net Positive е станал зелен.

Сега миньорите не бързат да се разделят със своите биткойни и предпочитат да ги натрупват, след като продаваха монети около два месеца подред.

6114_098765_890
Изображение от Twitter

Крипто активите под управление на Grayscale се свиват, загубени са $ 2.6 милиарда за ден

Най-големият акумулатор на Биткойн и други цифрови валути Grayscale е загубил зашеметяващите 2,6 милиарда долара за един ден.

Стойността на биткойните притежавани от Grayscale, е намаляла с 2,1 милиарда долара – от 32,832 милиарда на 30,724 милиарда.

Към 26 февруари компанията притежава общо $ 36,5 милиарда в крипто AUM в сравнение с $ 39,1 ден по-рано.

В петък флагманската криптовалута падна от нивото от 48 179 до $ 45,305.

Същия ден U.Today съобщи, че компанията е потвърдила, че обмисля пускането на нови крипто тръстове, базирани на популярни алткойни и ДеФи криптовалути – Chainlink, ADA, Compound, Yearn.Finance, Monero, Polkadot и др.. Общо 23 монети се разглеждат от Grayscale в момента.

Източник

Leave a Reply