Койнбейз вече е достъпна в повече от 100 страни

На 17 май 2019 г., основната борса за размяна на криптовалути Койнбейз обяви, че е разширила своята инициатива Coinbase Earn до повече от 100 страни.

За една по-приобщена крипто-икономика

Платформата за обмен на криптовалути, базирана в САЩ, въведе Coinbase Earn през 2018 г. С нея позволява на потребителите да печелят цифрови валути за отговаряне на викторини, изпълнение на прости задачи и тестване на нови протоколи и приложения, задвижвани от Блокчейн.

Четете още: Бинанс и Койнбейз получават около един милион посещения на ден

От друга страна, Coinbase Earns играе ролята на платформа за криптовалутни и блокчейн проекти, за да научи потребителите как да използват най-новите си предложения. В момента Coinbase Earn позволява на потребителите да печелят Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC), (BAT) и 0x (ZRX) с планове за добавяне на поддръжка за много повече криптовалути през следващите месеци.


Запознайте се с Койнбейз тук

В стремежа си да достигне до повече потребители, Coinbase Earn вече е разширен в САЩ, Великобритания, Белгия, Швейцария, Дания, Ирландия, Германия, Исландия, Люксембург, Холандия, Норвегия, Швеция, Канада, Сингапур, Австралия, Хонконг, Нова Зеландия, Южна Корея и Тайван. Потребителите в тези страни вече могат да започнат да печелят криптовалути, като се регистрират в Койнбейз, попълват идентификационния си номер и отговарят на критериите за допустимост на Earn.

Потребителите в страни, където Койнбейз услугите са достъпни (Индия, Мексико и други), също могат да получат потвърждение и да се присъединят към списъка за изчакване, за да станат допустими за Coinbase Earn.

Според обмена визията зад Coinbase Earn е да се премине от копаенето на крипто-валута към печелене от нея.

Койнбейз стартира нова крипто ера

Обменът със седалище в Сан Франциско бързо се утвърди като една от водещите бизнес платформи, базирани на криптовалути.

Четете още: Най-големият конкурент на Бинанс: Крипто гигантът Койнбейз вече търгува в 53 страни

През април 2019 г. Койнбейз разшири дейността си до 11 нови страни, включително Аржентина, Мексико, Перу, Колумбия, Чили, Индия, Хонконг, Южна Корея, Индонезия, Филипините и Нова Зеландия.

Запознайте се с Койнбейз тук

Освен това, на 11 април 2019 г., борсата разкри своята чисто нова дебитна карта за криптовалута, предназначена да направи разходите на цифровите валути по-лесни от всякога. Дебитната карта, поддържана от Visa, позволява на потребителите да прекарват Биткойн на милиони места по целия свят, като конвертират криптовалутата в поддържаните локално реални пари по време на транзакции.

Източник

Leave a Reply