Кардано намери стабилна опора преди възможен възход

Възходящият тренд на ADA токена изглежда току-що започва, тъй като множество индекси предполагат задаващ се бичи пазар.

Въпреки че Биткойн открадна крипто-шоуто в последно време, след като се издигна до нов рекорд за близо 35 000 долара, Кардано е готов да се конкурира с него. ADA токенът развива масивен бичи модел на своята седмична графика, който може да види цените му да се покачат с повече от 900%.

Кардано има стабилна поддръжка

Кардано успя да пробие бариерата за съпротива от $ 0,176 след едномесечен период на стагнация. В бичия импулс цената на ADA скочи с повече от 30%, за да достигне връх от близо 0,24 долара тази седмица за първи път от май 2018 г. насам.

Cardano (ADA), графика Coingecko

Докато подемът генерира много внимание около криптовалутната общност, някои инвеститори се възползваха от възходящото действие на цената, за да резервират някои печалби.

Нарастването на натиска върху продажбите доведе до спад на осмата по големина криптовалута с над 20% в рамките на няколко часа след тестването на марката от 0,24 долара. Въпреки огромните загуби, генерирани навсякъде, участниците на пазара изглежда натрупаха лек профит.

Кардано успя да се върне до $ 0,21 като подкрепа и сега очаква допълнителен натиск за купуване.

Правителството на Украйна избра Стелар да помогне за изграждането на национална цифрова валута

Моделът „In / Out of the Money Around Price“ (IOMAP) на IntoTheBlock предполага, че 0,21 долара играят решаваща роля в тенденцията на Кардано. Историята на транзакциите показва, че това е най-голямата бариера пред търсенето под нея, която може да задържи падащите цени. Почти 2400 адреса са закупили 34 милиона ADA.

Такава значителна област на интерес може да поеме част от натиска надолу, ако инвеститорите продължат да трупат печалби, предотвратявайки по-нататъшното спадане на Кардано. Въпреки това, ако това ниво на подкрепа се счупи данните на IOMAP показват, че следващото значително препятствие, подсилващо възходящия тренд на ADA, е около $ 0,19.

Cardano In/Out of the Money Around Price by IntoTheBlock
In/Out of the Money Around Price от IntoTheBlock

Въпреки мрачния най-лош сценарий, моделът IOMAP разкрива, че Кардано е изправен пред малка съпротива. Ако поръчките за покупка започнат да се трупат, тази криптовалута може лесно да премине нивото от $ 0,22, тъй като само 1100 адреса са закупили над 16 милиона ADA около това ниво на цените.

Следователно няма да е необходим огромен натиск за купуване, за да се достигнат по-високи цени в бъдеще.

900% бичо рали на хоризонта

Когато разглеждаме Кардано от макро перспектива, а именно 1-седмичната графика, $ 0,21 изглежда дори по-значимо ниво.

Седмичен свещник близо до подкрепата от $ 0,21 ще сигнализира за пробив на това техническо ниво, което може да доведе до 900% нагоре към $ 2.

Cardano US dollar price chart
ADA/USD в TradingView

Като се има предвид голямата вероятност за масивни печалби на хоризонта, притежателите трябва да се стремят да укрепят позициите си, вместо да се опитват да се възползват от ежедневната волатилност. Независимо от това, спадът под $ 0,075 ще обезсили целта на обратния модел за достигане до $ 2.

Източник

Leave a Reply