Кардано: Мери хард форк ще стартира живо в мрежата на 1 март

Дългоочакваното събитие за разклоняването на Кардано най-накрая има дата на стартиране и тя е много близо.

Според актуализация от основателя Чарлз Хоскинсън, събитието Hard Fork Combinator (HFC) ще се проведе на 1 март. Отбелязвайки, че HFC вероятно ще извърши всички проверки за качество и проверки на разработчиците на 24 февруари Хоскинсън добави, че действителното събитие ще бъде в петте дни, които следват първоначалния задействане след предишната епоха.

Потребителите в мрежата ще трябва да надстроят своите възли, като изтеглят най-новата версия на Daedalus, за да получат достъп до това надстройване на мрежата.

„Изпробвахме го почти месец в тестовата мрежа – изглежда добре. Обменът е щастлив“, каза изпълнителният директор на IOHK, добавяйки, че всичко е по график за събитието.

„Ракетата е на стартовата площадка и изглежда, че ще излети по график.“

Daedalus Flight ще бъде и първата версия на портфейла за криптовалута на Кардано, която ще поддържа родния интерфейс на много активи. Според основателя ъпгрейдът на Daedalus Flight ще се извърши през първата седмица на март и ще бъде разположен на главната мрежа на Daedalus около средата на март, след двуседмично тестване.

Преди повече от четири месеца Кардано пусна Goguen, като повечето части са планирани за внедряване до края на февруари 2021 г.

Всъщност според хронология споделена от IOHK, местните токени се очакваха в главната мрежа до края на февруари. Ако последните актуализации са нещо, което трябва да се извърши, изглежда, че Кардано е в график да достави Goguen без значителни закъснения.

Тук също си струва да се отбележи, че родната криптовалута на Кардано ADA се е увеличила с над 300% от началото на годината, като цената на алткойна е 0,8325 долара по време на писане на статията.

Източник

Leave a Reply