Кардано има над 100 търговски проекта очакващи включване

Родната криптовалута на Кардано – ADA се търгуваше на $ 0,9203 по време на писането на статията и в момента е четвъртата по големина криптовалута по пазарна капитализация.

За токена, който се повиши с над 400% от началото на годината, възникнаха въпроси какво точно е причинило внезапния скок на цената му.

Според основателя на Кардано Чарлз Хоскинсън фундаменталната стойност на проекта винаги е била очевидна. Хоскинсън в скорошно интервю за Crypto Banter отбеляза:

„Имаме предвидени сто и повече търговски проекта, които искат или да мигрират, или да построят нещо върху Кардано“,

Да копая или да търгувам с криптовалути – това е въпросът

Неотдавнашното развитие на този фронт включва SingularityNET който обяви, че ще създаде милиард нови AGI токени на блокчейна Кардано.

Според IOHK това ще бъде първото голямо издание на символи в платформата на Кардано Native Assets и е „най-голямото демократично упражнение в историята на децентрализирания ИИ“

Тези заинтересовани страни не се ограничават само до протоколи ДеФи и криптопроекти, като Хоскинсън също заяви:

„Ние имаме интерес от Fortune 500 и имаме държавен интерес“

Основателят на Кардано вероятно е имал предвид скорошната сделка с африканското правителство. По-рано тази седмица директорът на африканските операции в IOHK Джон О’Конър обяви, че Кардано е на път да осигури договор с африканското правителство.

Докато допълнителни подробности за състоянието на проекта остават неразкрити, очаква се проектът да види милиони потребители, включени в екосистемата Кардано за реална употреба.

Въпреки наближаването на ценовата марка от 1 долар за ADA, криптовалутата все още не е включена в борсите като Coinbase и Gemini. Понастоящем той не се поддържа от PayPal и не е включен в криптоиндекса Bitwise’s.

Източник

Leave a Reply