Кардано влезе в топ 10 след съобщението за партньорство с PwC

Днес Кардано се повиши с 13.74%, а купувачите продължават да проявяват интерес.
С най-големият скок по пазарна капитализация, Кардано се цели в 0,064 долара в близко бъдеще.
Бичите настроения на Кардано все още са умерени спрямо биткойн, очакваме големия пробив.

ADA/USD: Кардано е готов за повече печалби след покачването до $ 0,042

Последният скок в цената на ADA може да бъде проследен до партньорството на фондация Cardano с PwC, одиторска компания от Голямата четворка. Това сътрудничество се превърна в начин за подготовка и популяризиране на блокчейна на Кардано за глобална употреба и приемане. Използвайки интелигентни договори за трансгранични плащания, Кардано би могъл, разбира се, да скочи в бъдещето веднага щом това събитие започне да се оформя.

Основни нива на съпротива: $ 0.055, 0.064 $, 0.070 $
Основни нива на подкрепа: 0,0463 долара, 0,042 долара, 0,0361 долара

Срещу USD, Кардано видя доста бичи настроения през последните 48 часа, след като набра скорост от $ 0,042. Докато се класира на 10-то място по пазарна капитализация, цената на ADA в момента е с ръст от 13.74% през последните няколко часа.

Не само това, Кардано е с най-значима печалба сред първите 20 криптовалути в момента. Биковете са поели контрол над пазара. Продължаващият скок може да стане по-значителен, ако обемите продължат да навлизат на пазара. В противен случай малка корекция може да осигури място за мечките.

Анализ на цената на Кардано

Цената на Кардано отбеляза значително увеличение след петдневния цикъл на консолидация. ADA повторно тества нивото от 0,042 долара с фитил във втората зелена зона за поддръжка миналия уикенд. Вчера ADA надмина успешно $ 0,0463, което сега се се счита като подкрепа.

Днес бичито настроение бе последвано от друга зелена свещ, която почти докосна непосредствената червена зона от 0,05 долара. Междувременно ценовият диапазон за пробива в началото на януари е насочен към 0,064 долара – втората зона на червена устойчивост. Ако купувачите натиснат цената отвъд тази съпротива, най-вероятно Кардано ще удари 0,070 долара за нула време.

Разглеждайки дневната диаграма на цените, можем да видим, че обемът на Кардано се увеличава с всеки изминал ден. Ако купувачите продължат да се засилват, можем да очакваме дълъг бичи пазар. Ако не, слаб импулс може да излъже продавачите обратно на пазара.

ADA/BTC: Бичата тенденция все още не е сигурна

Кардано продължава през последните седмици да върви нагоре, което задава тон за дългосрочните купувачи. Този бичи знак бе възстановен след вчерашните забележителни печалби, последвани от дълго отваряне днес, въпреки че бичият натиск е доста умерен спрямо биткойн.

Независимо от това, бъдещето изглежда светло за ADA, тъй като се очаква печалбите да продължат в следващите дни.

Cardano BTC Price Chart

Кардано драматично избухва от възходящия тренд, който се е формирал от август 2019 г. Но в момента пробивът не е достатъчно ясен. Ако текущата дневна свещ успее да се затвори доста над тренда, особено отвъд нивото на 550SAT, ADA ще се насочи към червените зони на съпротива от 644SAT и 700SAT, преди да направи следващия значителен ход.

Ако цената падне обаче, Кардано би могъл отново да изпробва 500SAT ниво като поддръжка. Също така, непрекъснатото люлеене може да върне цената обратно към поддръжката на ниво 450SAT. Срив под това ниво ще вкара ADA в нова меча фаза. Но гледайки текущото движение на цените, купувачите просто проявяват интерес към този пазар.

За дългосрочно бичо потвърждение трябва да видим реален скок над тренда. Един фалшив скок може да причини сериозен мечи сценарий за Кардано. Важно е да изчакате тези ясни сигнали, преди да скочите в сделки.

Leave a Reply