Как да купя Биткойн?

Множество икономики с огромна инфлация, постоянни новини за задаващата се нова финансова криза, огромни проблеми, свързани с политиката на САЩ. Недоверието в тромавата и остаряла банкова система нараства. И няма как да е иначе. За един обикновен трансфер в чужбина, например от 5 евро, трябва да заплатим такса от над 20 евро. Времето за осъществяване на транзакцията пък е „до няколко работни дни“.

В забързаното ежедневие, в което живеем, това е недопустимо. Всеки иска да получи стоката или услугата си максимално бързо. Именно тук на помощ идват Блокчейн технологиите. Използването на криптовалути за прехвърляне на средства е бързо, лесно, удобно и сигурно. И е логично човек да се запита – как да купя Биткойн веднага?

Имате ли криптовалути?

Независимо дали с копаене, дарение или закупени от някъде, вече може да притежавате различни криптовалути. Тук процесът ще бъде бърз, а можете да се възползвате от най-голямата в света криптоборса – Бинанс. С над 1 милион посетители на ден, Бинанс предлага неизброим брой възможности за търговия с различни двойки криптовалути.

Тук можете да обмените лесно Биткойн срещу Етериум, Лайткойн, както и огромен набор от други алткоини. Таксите са ниски, като могат да се заплащат с отстъпка. За целта трябва да имате налични монети от личната криптовалута на борсата – Бинанс Койн.

Стартирай търговия с Бинанс тук!

Нямате крипто? Няма проблем!

Дори и да не притежавате все още криптовалути, въпросът „как да купя Биткойн“, има своето лесно решение. Това е втората по големина борса – американската КойнБейз. В КойнБейз можете да пазарувате с кредитна и дебитна карта, както и да обменяте директно криптовалути.

Всичко става посредством виртуалния портфейл в евро, който получавате, когато се регистрирате в сайта. Котировките са прилични, като фиксингите са почти същите както в Бинанс. Трансферът от своя страна става буквално за секунди.

Запознайте се с Койнбейз тук

Копаене и минно дело

Още един удобен начин за добиване на различни криптовалути е така нареченото „копаене“. При него, основното е, че в замяна на изчислителната сила на своя компютър, получавате като награда малка сума в съответната криптовалута.

Копаенето на Биткойн специално е малко по-различно от повечето криптовалути. При него вече имате нужда от специална машина – ASIC компютър, който е предназначен само и единствено за добив на Биткойн.

Алтернативи също има. Геймърските видеокарти, както и дори по-новите поколения процесори, могат да Ви донесат приличен добив на криптовалута. Ако все пак сте по-големи ентусиасти, винаги можете да поръчате и цял специализиран риг за копаене на криптовалути.

Запознайте се с Койнбейз тук

9 Replies to “Как да купя Биткойн?

Leave a Reply