Какво можем да прочетем в сайта Коинтелеграф?

Коинтелеграф / Cointelegraph е водеща независима медия, ресурсно покриваща широк кръг от новини в областта на блокчейн технологиите, криптовите активи и тенденциите в областта на високите технологии. Всеки ден екипът на медията осигурява най-точната и възможно най-актуална новина от паричния централизиран и децентрализиран свят.

Четете още: Как да купя Биткойн?

Акцентувайки на анализа, сравнявайки цените на валутните единици и интуитивно генерирайки оптимални възможности, екипът умело изработва репортажи и виждания върху социалните промени и дигиталните валути. Според специалистите от „Коинтелеграф“, децентрализираният свят нараства експонентно, ставайки съставна част от ежедневието. Подобно на нас, те информират аудиторията за най-новото в криптирането, като наблягат и на монетознанието, т.е. централизираните парични пазари. Счита се, че те, криптирането и монетознанието, са подобни на другите нови индустрии и дейности, като нанотехнологиите, квантовите компютри и увеличаващият се брой бизнеси, като предприемачеството и адаптиращите се блокчейнтехнологии.

 Основните рубрики са: „Новини“, „Характерното“, „Анализ на цените“, „ „Пазарни инструменти“, „Крипт“, „Индустрия“, „Магазин“, „Шоуто на блокчейн“ а мотото на изданието – „Бъдещето на парите“.

Любопитно, с много събития и факти,  с  кът от избраните от редактора, теми и заглавия, изданието е добра платформа за информиране, преценка и размисъл.

В „Новините“ подредеността е по валути, а именно: Биткойн, Етериум, Еткойн, Блокчейн, Скем, Регулейшън,  Лайтком, Рипъл, Монеро.

Четете още: Криптовалутите са предпочитани пред блокчейн технологията

В „Характерно“, има няколко подзаглавия, но според нас най-интерсното е, прегледът на 10 топ-валути, в който се публикуват анализи и наблюдения, даващи възможност да се градят собствени инвестиционни избори.

„Пазарните инструменти“ са ценови индекси на Биткойн, Етериум, Биткойн кеш,  Лайткойн, Рипъл, Монера, календарa  и   ICO промените.

ICO е пазарен, ценови, а вероятно и счетоводен индикатор, който посочва задаваната концепция за проектиране на фондовете в компаниите при индустриите на криптовалутите и блокчейн технологиите.  ICO установява позицията на офертите на монетите, като понякога доуточнява и „продажбите на компаниите“,  когато компанията залага своите криптовалути за финасиране на фондовете си.   

Основният инструмент за анализ на пазара на криптовалути е ценовият индекс. На негова база се следи хода на движение на валутите и се реагира на пазара. Покривайки 6 валути ценовия индекс позволява анализ на пазарните позииците и служи за индикатор на промените, които сайтът следи, вкл. и с новини от света на дигиталната валута.

Рубриката «Криптопедия», която ние преведохме по-горе «Крип» съдържа информация за основните понятия в криптознанието,  като например, програмните езици, изпозвани при програмирането на биткойн, как да се търгуват биткойн обеми и т.н

Четете още: MasterCard и R3 ще разработват блокчейн платформа за международни парични преводи

„Коинтелеграф“ подкрепя валутите с информация за тенденциите в криптопространството,  случки, прессъобщения и предложения  за работа.

Рубриката „Магазин“ и „Шоуто Блокчейн“, показват как духът на икономическите дейности може да създаден свят на съзидание, отвореност и надежда за един добър свят. И докато първата предлага стоки, втората предлага срещи, приятелства и основа за растеж. 

https://cointelegraph.com/tags/cryptocurrencies

Leave a Reply