Интегрирането на TRX в Ledger Live е взаимно решение, казва Tron

Tron описа неотдавнашния си добавяне към софтуера Ledger Live на портфейла Ledger като ход и за двете страни да продължат разширяването на крипто пространството.

„В наш взаимен интерес беше по-нататъшното развитие и популяризиране на крипто екосистемата“, заяви представител на Tron пред Cointelegraph. „Бързият растеж в крипто и блокчейн пространството е очевиден и потребителите изискват повече функции и креативни решения за повишаване на сигурността, използваемостта и “всичко на едно място “.“

Добавянето дава на потребителите повече възможности

Наскоро Tron видя своята монета TRX с доказателство за залог (proof of stake), добавена към Ledger Live, десктоп софтуера за доставчика на хардуерен портфейл, Ledger, на 16 април. Този ход също предлага на потребителите възможности за залагане в Ledger Live.

Четете още: Ledger разширява опциите за плащане с криптовалути чрез партньорство с Crypto.Com

Въпреки че преди това, хардуерните портфейли на Ledger позволяваха TRX съвместимост и функции за залагане, потребителите трябваше да работят със софтуер на трети страни, за да получат достъп до тях, заяви представителят. „Всеки портфейл на трети страни може да съхранява TRX с публичния SDK на Ledger в хардуерния портфейл на Ledger“, добави представителят, споменавайки TRONscan като пример.

„Това сътрудничество допълнително подобрява потребителското изживяване и предоставя повече възможности за потребителите в крипто пространството“, допълни представителят на TRX за добавката като цяло.

Компаниите ценят сигурността

В отрасъла, пълен с история на хакове, сигурността е важна част от защитата на потребителите. Представителят на Tron определи сигурността като основен аспект на индустрията за криптовалути.

„Екипът на Ledger реинженира системата за транзакции и допълнително подобри стъпка по стъпка начин за изпращане и получаване на криптовалутни активи“, казаха те. „Функции, като екранно ръководство, което повишава точността на тези критични процеси и по-разширени функции за потребителите, които търсят повече контрол върху транзакциите и управлението на портфейла.“

Дори в масовия свят хакерите вилнеят, както е показано в последните хакове на видео платформа Zoom. Това потенциално проправя път за бъдещи решения, базирани на блокчейн.

Източник

Leave a Reply