Имате желание да проведете разговор с Ханибал Лектър? За това си има NFT

Антъни Хопкинс стартира колекция на NFT в OpenSea.

Един избран на случаен принцип притежател на NFT ще получи „веднъж в живота“ един-единствен Zoom разговор с Хопкинс.

Сър Антъни Хопкинс пуска в четвъртък колекция на NFT, която обещава на произволно избрани притежатели да увеличат срещите си с двукратния носител на „Оскар“.

Може би най-известен с ролята си на Ханибал Лектър във филма „Мълчанието на агнетата“, колекцията на 84-годишния Хопкинс „The Eternal“ в момента е изписана на началната страница на OpenSea преди нейното откриване по-късно днес.

Колекцията от 1000 екземпляра „увековечава разнообразните архетипни интерпретации на сър Антъни Хопкинс в ролята на Вечния: В описанието се казва, че „Хопкинс“ се представя като „шут“, „любовник“, „бунтар“, „герой“, „владетел“, „мъдрец“, „магьосник“, „дарител“, „изследовател“ и „създател“.

Колекцията обещава интересна полезност за малцина избрани. Притежателите на десет уникални подписа за анимация NFT ще получат дискусия с удостоения с рицарско звание актьор чрез Zoom и книга за изкуство Dreamscapes с автограф, съдържаща стотици пълноцветни изображения на картини и рисунки на самия Хопкинс.

Петима произволно избрани притежатели, които имат една от останалите 990 уникални колекции от изображения, ще получат групов разговор с Хопкинс.

Един от притежателите ще спечели голямата награда: „един-единствен в живота“ разговор с Хопкинс в Zoom. Разговорът ще бъде записан и публикуван в неговите социални медии.

NFT ще върнат на купувачите 0,25 ETH, или около 300 долара по днешни цени. Ще има лимит от три за всеки портфейл.

Хопкинс се присъединява към редицата знаменитости, които се заиграват със собствени проекти на NFT. Наред с други, по-рано тази година Парис Хилтън си партнира с платформата The Sandbox, за да стартира НФТ и да организира виртуални партита. Рапърът Снуп Дог също обяви плановете си да превърне Death Row Records, звукозаписната компания, която придоби от MNRK Music Group, контролирана от Blackstone, в „NFT лейбъл“.

Въпреки това The Block предлага на победителите да се насладят на повикването Zoom с малко фава и хубаво Chianti.

Източник: https://www.theblock.co/post/176922/fancy-a-zoom-call-with-hannibal-lecter-theres-an-nft-for-that?utm_source=cryptopanic&utm_medium=rss

Leave a Reply