Идва най-големият алтсезон в историята – ето най-добрите 5 избора на криптоанализатора

Популярен търговец на криптовалути, който се прочу с прогнозата за упадъка на Биткойн до 4000 долара през март миналата година казва, че най-големият бичи пазар за алткойните в историята е на хоризонта.

Крипто стратегът, известен като Капо, казва на своите 37 300 последователи, че настоящата корекция на по-широките крипто пазари е предназначена да разклати слабите ръце.

„Те се опитват да ви предпазят от най-големия бичи пазар на алткойни в историята.“

Търговецът добавя, че резкият спад има тенденция да обезкуражава инвеститорите на дребно да купуват евтино.

„Забавно е как всеки иска цената да падне, за да купи по-евтино, но когато това стане, това не е достатъчно за тях. Чиста алчност.“

Алтсезон и $ 30K: 5 неща, за които да гледате в Биткойн в края на 2020 г.

Тъй като милиарди долари са унищожени в крипто пространството поради корекцията, Капо казва, че е настроен изключително бичи за редица алткойни.

Един алткойн на радара на Капо е Етериум (ETH).

Търговецът вярва, че водещата платформа за интелигентни договори е в разгара на параболично рали, което ще катапултира ETH до 10 000 долара.

Капо разглежда също Syntropy (NOIA), който според него също е в силен възходящ тренд, който потенциално може да изпрати монетата до 0,8 долара, което представлява увеличение с 344% спрямо сегашната й цена от 0,18 долара.

„И още една възможност под $ 0.20. Ясно пренатрупване според мен.“

Друг алткойн в списъка на Капо е Кардано (ADA). Той казва, че петият по големина крипто актив може да нарасне с над 270%, ако може да прескочи ключово ниво.

„Нищо не се е променило от последния анализ. Постигна първата цел ($ 0,36-0,39). Над това ниво тя достига до $ 1.“

Що се отнася до Solana (SOL), търговецът очаква блоковата верига за DApps и пазарите да се събере и да пробие рекордното си ниво от $ 4.89.

“Но НаПлИвА щЕ дОйДе СкОрО… Търгувайте с таблиците. Игнорирайте новините. „

Търговецът е изключително бичи и за Лайткойн (LTC). Той очаква монетата, наречена цифрово сребро, да скочи над 681% от сегашната си цена от $ 129 след избухване от бичи обрат.

„Бичи. Той проби ключово ниво с висока времева рамка. Може да достигне 1000 долара.“

Източник

Leave a Reply