Игра на базата на Етериум за подобряване на потребителското преживяване с решение за мащабиране Matic

TSB Games, фирмата зад VR играта The Sandbox, обяви партньорство с решение за мащабиране от втори слой Matic.

Според съобщение от 19 март, Matic ще позволи на децентрализираното приложение (DApp) да извършва по-бързи транзакции и да създаде по-добро потребителско изживяване. Партньорството има за цел също така да улесни децентрализирани транзакции в платформата.

Четете още: Виталик разкрива своето виждане за следващото десетилетие на развитието на ETH 2.0

Като част от партньорството, Matic също участва във втория кръг на Sandobox за предпродажбата на виртуалната земя, представена от незамърсяващи жетони (NFT). Земята, заложена от Matic, ще бъде използвана, за да помогне за запознаване на общността на проекта с NFT и DApps. Известието гласи:

„Това ще бъде повод нашите общности да се запознаят с друга страна на проекта си и да се срещнат в своята ексклузивна „земя“.“

Виртуални светове в земята на блокчейн

The Sandbox е най-новият пример на VR-проект, базиран на блокчейн, който позволява на потребителите му да купуват ограничен запас от виртуална земя. Както Cointelegraph съобщи в неотдавнашен анализ на подобни проекти, потребителите на базирания на Етериум VR свят Decentraland са похарчили над 1 милион долара за дигитална земя.

Наскоро The Sandbox обяви третата си предварителна продажба, след като мобилната игра за създаване видя над 40 милиона изтегляния. Играта привлече вниманието и на ветераните от игралната индустрия Square Enix, известни с пускането на франчайза Final Fantasy. Гигантът за видеоигри е инвестирал 2 милиона долара в проекта.

Източник

Leave a Reply