Защо нарастване с над 9000% е нищо за Бинанс Койн

Изпълнителният директор на Бинанс, Чангпенг Жао, наскоро публикува туит от CoinMarketCap, в който показва, че възвръщаемостта на инвестициите за Бинанс Койн (BNB) е над 9 000 процента. Впоследствие туитът предизвика дебат онлайн, като повечето хора смятат, че криптовалурата може да нарасне и по-високо.

Трудно е да се определи върховата стойност за Бинанс Койн

След публикуването на туита, сега бушува дебат, в който участниците се опитват да определят истинската стойност на BNB и разрастващата се екосистема на Бинанс. Някои вярват, че Бинанс Койн е достигнал върха си. Други пазарни участници обаче не са съгласни добавяйки, че е трудно да се определи точната височина на компания като Бинанс.

Според Crypto Kid BNB е невъзможно да се определи пикът за монетата на Бинанс Койн, тъй като не можем да измерим стойността на компания като Бинанс, която е едва на две години, открита през 2017 г. Той настоява, че няма реална оценка на цялата работа, която Чанпенг Жао и Бинанс правят.

Знам кой е Сатоши Накамото, каза Макафий

Позовавайки се на Биткойн, Crypto Kid казва, че истинският потенциал на платформата се крие зад технологията му и как тя се справя през ключовите етапи. Затова той смята, че нарастване с над 9000% е нищо за BNB, като се очаква бъдещето й да бъде още по-светло.

И неговият коментар беше потвърден отново. Криптопророкът посочи, че тези хора, които поставят максимална пазарна капитализация или цени на цифровите активи, са просто невежи, казвайки:

„Хората, които пускат максимални пазарни лимити или цени на всеки дигитален актив, са невежи, защото

1. Цифровите активи зависят от приемането си. Върхът на айсберга.

2. Това не е справедливост. Приходите на компанията нямат нищо общо с оценката на цифров актив. „

Иновациите на Бинанс оправдават увеличение на оценката на BNB. Въпреки всичко, това е иновативен проект за криптовалута. Биткойн и крипто пазарът достигнаха своя връх през 2017 г. Нарастването на броя на IEO в своя Binance Launchpad направи инвестицията за продажба на монети по-интересна за инвеститорите в криптовалута.

Но е лесно да се види защо. След старта Launchpad успешно събира средства от Бинанс за BitTorrent, Fetch.AI и Celer. Благодарение на това, че Бинанс е най-големата борса за криптовалута, те се целят в тавана с всеки свой проект.

Освен това сигурността на Бинанс е нещо изключително. През последните няколко години е имало няколко случая на
хакове в криптовалутни борси. Въпреки това, в Бинанс все още няма такива, въпреки че е най-голямата платформа за крипто-търговия в света, с повече обеми на търговия, отколкото всеки друг.

Източник

Leave a Reply