Дори след 400%-ния скок, анализаторите все още са развълнувани от ДеФи протокола SushiSwap (SUSHI)

Токенът на SushiSwap SUSHI, дори и след неотдавнашния си спад, нарасна значително от минимумите, наблюдавани през октомври. От най-ниската си цена от малко над 0,50 долара за всички времена, криптовалутата достигна 3,00 долара. Дори при сегашната цена от 2,65 долара, тя е нараснала с над 400 процента от минимумите.

Графика на ценовите действия на SUSHI през последните два месеца. Източник: TradingView.com.

Това упорито рали на някога противоречивата криптовалута идва на фона на положителни развития, като изглежда, че тя ще изяде пазарния дял, който Uniswap беше запазил за себе си. SushiSwap започна да прави това, като пазарът лека-полека отхвърля първоначалните противоречия около криптовалутата, свързани с нейния основател.

SushiSwap се опитва да увеличи доминацията си с по-високи стимули за ликвидност и нови функции, заедно с партньорство с Yearn.finance, което трябва да помогне за дългосрочната устойчивост на платформата.

Защо SUSHI все още върви нагоре при недостатъчната ефективност на ДеФи?

През последните няколко месеца SUSHI очевидно беше добър избор в пространството на ДеФи, успявайки да спечели 400%, докато други децентрализирани финансови монети постигнаха само 100%-ни ралита.

Това силно рали може да бъде прикрепено към редица основни тенденции за базирания на Етериум алткойн.

Някои от тях са както следва:

Първо и най-важното, предлагането на SushiSwap „BentoBox“ се очаква да стартира скоро. Първоначално определен от сътрудника на SushiSwap като „Скучно“, BentoBox беше предвиден като начин за потребителите да получат марж-ливъридж за всеки токен с поддържана двойка.

Както отбелязва крипто инвеститорът Future Fund, предлагането три месеца по-късно вече е много по-изчерпателно и има способността да стимулира предлагането и начисляването на стойност на SUSHI с течение на времето.

„BentoBox се превърна от просто решение за отпускане на заеми в свое уникално модулно хранилище. Той има способността да поддържа не само договори за кредитиране, но множество протоколи и разширения. „

Заедно с първоначалното предложение за стойност, което позволява на инвеститорите да търгуват по-лесно и да спекулират с непрекъснато променящото се пространство на ДеФиi, BentoBox може да управлява и синтетични активи като стейбълкойни, акции на компании и злато. Тъй като SUSHI вероятно ще лежи в основата на тази система като обезпечение, монетата може да има по-голямо търсене и може да продължи да се движи още по-високо.

Facebook, Amazon, Netflix и Google Stocks вече са налични в DeFi

Освен това се очаква SUSHI да натрупа стойност от това ново предлагане, тъй като таксите на платформата ще бъдат разпределени между притежателите на монетата.

В момента BentoBox е подложен на одит, според някои доклади, и скоро ще бъде пуснат.

На второ място, партньорството с Yearn.finance се смята, че показва, че SushiSwap ще има дългосрочна мощност като основна децентрализирана борса на екосистемата Yearn.

Кръстосани амбиции

В основата на всичко това, SushiSwap очевидно има намерение да премине през веригата.

Както се съобщава от CryptoSlate по-рано, ръководителят на екипа на SushiSwap „0xMaki“ казва, че има планове за „отваряне“ на платформата на Polkadot през следващите месеци:

„Ако сте записали LP след края на септември, все още имате 2/3 от наградите си, които ще бъдат достъпни след 6 месеца. и ще получите moonSushi, когато отворим на Полкадот“, туитна той наскоро по повод коментар за дългосрочните планове на SUSHI.

Източник

Leave a Reply