Върдж: От семе до революция

Върдж: От семе до революция

Уважаеми членове на семейството на Върдж по света,

В хода на нашето съществуване в крипто пространството сме се сблъскали с много изпитания. Тъй като много от вас знаят, че проектът ни стартира от малко независимо движение, насочено към предоставянето на нашите потребители на сигурност и неприкосновеност на личния живот, както и начин за справяне с ежедневните транзакции до нещо много, много по-голямо. Имаше много възможности за нас по време на пътуването да се развиваме и да се учим от нашите успехи и грешки, като същевременно следваме нашите мечти.

Ripple [XRP], готови ли сте за шоу? – Анализ на настроенията – 16 април

 
Една от най-важните области върху които се фокусираме във Verge Currency се стреми да донесе сигурността на личната информация на хората по света. За да постигнем тази цел, ние работихме неуморно през последните няколко години, за да планираме щателно и да изградим стратегии за начина, по който малкият ни проект да бъде отведен на следващото ниво. Преди около месец и половина бяхме потърсени от нашите нови партньори с перспективата да ни приемат в бизнеса си. Без колебание ние приехме тази възможност с разбирането, че тя е предназначена да бъде едно от най-големите осиновявания на криптоповалута в цялата индустрия.

Този партньор притежава един от най-големите процесори за обработка на плащания в интернет, като няколко стотици фирми маршрутизират своя платежен трафик чрез тях. Партньорът ще подкрепя Verge Валутата като пуска глобална маркетингова кампания с непрекъснати маркетингови инструменти през цялата година.

След като двете страни стигнаха до консенсус, ние от екипа на Verge Currency бързо се съгласихме, за да превърнем тази сделка в реалност. Задачата беше да се достигне огромната сума от 75 000 000 XVG, която да покрие следното:

Разходите за интегриране в обширната мрежа на портала за плащания и уеб сайтове.
Масова маркетингова кампания, която да обхване земното кълбо.
Международни прессъобщения и новини.
Хардуерна интеграция Ledger nano / Trezor.

И още много.

ASIC-устойчивите монети процъфтяват? Какво да копаем през 2018 година

Без време за губене, имахме 5 дни, за да наберем средствата. Благодарение на прекрасната подкрепа на нашата общност и помощта на нашите партньори, ние го направихме. Ние във Verge  искаме да отделим един момент, за да благодарим на всеки отделен човек в нашата общност, независимо дали сте били в състояние да подкрепите нашата инициатива за crowdfunding или не, за да се придържате към нас и да подкрепите нашия проект през всички възходи и падения, които сме имали ,

Всички сме изключително развълнувани за бъдещето и за бъдещите предизвикателства. Ние вярваме, че това е първата голяма стъпка в постигането на нашите мечти.

Останете на линия утре в 10 часа EST за официалното съобщение за пресата.

Ваш

Екип на Verge

Превод от medium.com

2 Replies to “Върдж: От семе до революция

Leave a Reply