Внимание: 8,884 Биткойна ($ 101 милиона) са преместени в КойнБейз

Докато притежателите на биткоини несъмнено са доволни от неотдавнашната консолидация над 11 000 долара, сигналът от кит от преди известно време може да увеличи потенциала на търговците или да разпали веселото настроение.

Сумата от 8,884 BTC, на стойност от приблизително $ 101,530,110, е напуснала непознат портфейл по пътя си към американската крипто обмен, КойнБейз. Онова, което хваща окото, обаче е фактът, че адресът на портфейла е бил неактивен почти година.

Четете още: КойнБейз пуска своята крипто дебитна карта в Европа

Освен малки транзакции, вариращи от $ 0.006 до $ 2.45 миналия месец, ще трябва да стигнете до 30 юли 2018 година, за да видите значителна транзакция на Биткойн от портфейла. Тогава това беше транзакция на стойност около $ 529,098.74.

Какъв може да бъде ефектът от такава сделка? Към момента на писане на статията не е имало значително влияние върху цената на Биткойн. За КойнБейз обаче това означава, че големият обем все още може да бъде заменен за пари от всеки, който контролира портфейла. Също така, важно е да се отбележи, че всеки, който стои зад портфейла (вероятно попечител или финансова институция), би искал да максимизира средната продажна цена, а не да манипуллира цената. Друг вариант може да бъде закупуването на алткоини за това количество Биткойн.

Силата на 3645 BTC

Само преди малко повече от месец, криптовалутния свят видя какво може да направи един трансфер от 3,645 BTC в една борса, Bitstamp, когато Биткойн спадна от $ 7,749 до $ 7,179 за по-малко от 30 минути с 24-часов спад за Биткойн от 8,7%. В същото време, Биткойн записа ниско ниво от близо $ 6,000 в Bitstamp, което доведе до масивното разпродаване във всички други борси. Въпреки това, както може да се види, Биткойн се възстанови добре от този временен спад.

Вижте изображението в Туитър:

Четете още: КойнБейз предлага бавна и стабилна крипто инвестиционна стратегия

Само $ 121 за изпращане на $ 100 милиона

Междувременно, друг интересен извод е, че подателят е трябвало да плати само 0,0108 BTC, които към момента на писане на статията са били 121 долара за такси за транзакции. Опитайте го навсякъде, освен при криптовалутите и ще ви видите защо Сатоши е написал документа за Биткойн и е решил да се бори срещу системата.

Биткойн по време на писане на статията се търгува на 11,340 долара с пазарна капитализация от $ 201,6 милиарда и дневно увеличение от около 2%.

Източник

Leave a Reply