Вини Лингам: Ако Биткойн премине $6,200, ще отиде дори по-високо

Вини Лингам: Ако Биткойн премине $6,200, ще отиде дори по-високо

Членът на Фондация Биткойн Вини Лингам вярва, че само малка разлика в графиките стои между текущата цена на Биткойн и върховете, постигнати през 2017 година.

В поредица от скорошни туитове известният интернет предприемач, член на Фондация Биткойн и основател на Civic, Вини Лингам (VL), изрази мнение, че ако цената на Bitcoin успее да пробие нивото от $6,200, това ще бъде предпоставка за голям скок.

Какво е Биткойн – обяснение като за петгодишно дете

Освен ако, добави той, сегашното нарастване на Биткойн не е чиста спекулация.

Основно изискване за нов скок на Биткойна

VL твърдо вярва, че цената Биткойн ще може да направи гигантски скок, само ако всички останали криптовалути се отделят от него. Всичко останало, пише той, е спекулация.

Според Лингам, ако това не се случи, по-нататъшното покачване на цената на Биткойн ще покаже, че растежът не се основава на фундаментални, а на чисто пазарни настроения, които в крайна сметка няма да навредят на пазара.

Питър Брандт казва, че Биткойн е на ръба на „параболичния прогрес“, готов да достигне до $50,000

Отговорът на общността

Последователите на предприемача приеха изразените мисли по различен начин. Някои посочиха Бинанс койн като актив, чиято стойност вече е отделена от Биткойн. Лингам нарече това „само началото“.

Ригове за добив на криптовалути

Други започнаха да твърдят, че липсата на отделяне от стойността на Биткойн не означава, че той не може да продължи да расте. Лингам отговори, че според него Биткойн може да продължи да расте, но по-нататъшният му растеж няма да свърши добре.

Източник

2 Replies to “Вини Лингам: Ако Биткойн премине $6,200, ще отиде дори по-високо

Leave a Reply