Вайс Рейтингс: Бинанс Койн е новия Биткойн!

Уважаваната агенция за финансови рейтинги твърди, че Бинанс Койн е основният двигател на пазара в момента.

За Бинанс Койн(BNB) се изписа много през последните 10 дни, особено след огромния скок, които постигна. Сега, в Twitter, Вайс Рейтингс, единствената финансова агенция в света, която се занимава с крипто, твърди, че BNB е следващата BTC.

Личната валута на най-голямата борса за обмен на криптовалути в света Бинанс постигна ръст от над 300% от началото на годината. По този начин тя изпреварва всички останали основни валути, а стартиралата Binance Chain задейства още едно покачване.

Както съобщава U.Today, Бинанс Койн към момента е едва втората криптовалута, която надмина своя ATH (най-висока стойност в историята) по време на пика на бичия пазар през януари 2018 г. След като се раздели от Биткойн, Бинанс Койн е шефът в момента, а други алткоини следват неговите стъпки.

Повече от случайност

Още през март рейтингите на Weiss Cryptocurrency определиха, че Бинанс Койн е сред най-добрите монети, заедно с EOS, XRP на Рипъл и Биткойн. В доклада се посочва, че BNB все още не е доказала, че покачването на цените не е еднократно. Фактът обаче, че Бинанс стимулира потребителите си да държат своите токени с редица програми, доказва, че става дума и за дългосрочната игра, а не само за ценова спекулация.

Източник

Снимка

One Reply to “Вайс Рейтингс: Бинанс Койн е новия Биткойн!”

Leave a Reply