Блокчейн игри: Топ 5 на най-играните през последния месец

Блокчейн игри: Кои са най-играните към края на юли 2022 г.?

Въпреки че данните показват, че игра номер едно запазва короната си, цената на игралните жетони на върха на списъка се е увеличила.

Блокчейн игри: Alien Worlds на първо място

По данни на DappRadar Alien Worlds получава приблизително 230 000 посетители дневно. Играта е значителна пречка за своите конкуренти. През изминалия месец тя е приела общо над 600 000 уникални адреса.

Работейки върху блокчейн веригите WAX и Binance Smart Chain (BSC), Alien Worlds се възползва от възстановяването, наблюдавано на пазарите на криптовалути през юли. Техният токен TLM успя да повиши стойността си с 21,6% за 30-дневен период. TLM е регистриран на водещи борси за криптовалути като Binance и KuCoin.

Axie Infinity на второ място

Axie Infinity, пионерът в индустрията на GameFi, успя да влезе в списъка на второ място. Играта обаче загуби доверието на много играчи, след като беше подложена на кибератаки.
Въпреки това, тъй като в блокчейна на Ronin се наблюдава подобрение, играчите отново дават шанс на Axie Infinity. През последния месец в Axie Infinity са влезли 512 000 уникални адреса.
Макар че над 510 000 адреса може да изглеждат забележителни за игра, базирана на блокчейн, в миналото AXS е приемала много повече играчи от този брой. През юли, успоредно с общото възстановяване на пазара, цената на монетата AXS нарасна с 23%, изпреварвайки TLM.

Splinterlands се класира на трето място

Splinterlands се класира на трето място сред най-посещаваните блокчейн игри през миналия месец. Играта, която си спечели име в индустрията GameFi, е приела 378 000 уникални адреса през юли.

SPS, жетонът в играта, успя да надмине местните активи на други популярни игри с 36% увеличение на стойността.

Solitaire Blitz на четвърто място

Утвърдената игра Solitaire Blitz често се споменава в мобилните платформи. Тя има 357 000 месечни потребители, което я извежда на 4-то място в списъка.

Блокчейн игри: Upland на пето място

Upland е отворен за играчи от юли 2018 г. Играта успя да влезе в списъка на 5-то място с 209 000 потребители.
Въпреки крипто зимата, инвестициите в блокчейн игри продължават, макар и в по-умерен обем.

Източник: https://beincrypto.com/blockchain-games-top-5-most-played-last-month/

Leave a Reply