Биткойн отново над $ 19 000, Тайлър Уинкълвос го нарече „Злато 2.0“

Биткойн изтри напълно загубите си от Деня на благодарността, възстановявайки се до нивото от 19 000 долара. В момента криптовалутата се търгува на $ 19 192 на борсата Bitstamp.

Bitcoin

По време на появата си в понеделник в „Squawk Box“ на CNBC, близнаците Уинкълвос споделиха, че са държали биткойни през цялото това чудовищно рали. Тайлър Уинкълвос нарича криптовалутата злато 2.0, докато Камерън Уинкълвос смята, че е перфектна за хеджиране срещу „печатането на пари“:

„Само задържахме. Нашата теза, че биткойнът е злато 2.0. “

Двамата не се стреснаха от слуховете за нови правила за крипто портфейла, като Тайлър Уинкълвос призовава за обмислен подход:

„Вижте, Биткойн все още е най-добре представящият се актив на годината (дори в сравнение с акциите). Още през 2013 г. имаше въпрос дали биткойнът ще бъде забранен. Ние сме далеч от това. Ние вярваме в здравите и обмислени разпоредби и това трябва да се случва в САЩ. „

Историческата диаграма на Биткойн предполага, че бичият пазар едва сега започва

Говорейки за бившия председател на Федералния резерв Джанет Йелън – критик на Биткойн, за когото се очаква да бъде назначен за нов министър на финансите, Тайлър Уинкълвос казва, че образованието е ключово:

„Щастливи сме да образоваме и да проведем разговор. Може би трябва да се свържем с Джанет Йелън и да поговорим с нея. Когато видите компании като Square, MicroStrategy (които се търгуват публично) да влагат хазната си в биткойн, за да защитят оценката си, тъй като парите са боклук (и те са го осъзнали), тези неща правят много за масовото впечатление. И в един момент е трудно да се погледнат тези данни и да се отрече, че биткойнът е невероятна технология, но също така е и невероятен запас от стойност. „

Отново, отново милиардери

Братята Уинкълвил възвърнаха своя статут на милиардер по-рано този ноември, според доклад на Bloomberg. И двамата вече имат десетцифрено богатство.

Известните братя остават потайни за това колко монети държат, но прогнозата е, че то е около един процент от общото предлагане на криптовалутата.

Имената на най-големите милиардери в света на Биткойн включват изпълнителния директор на Digital Currency Group Бари Силбърт и легендарния Тим Дрейпър.

Източник

Leave a Reply