Биткойн или Лайткойн и Монеро?

Биткойн или Лайткойн и Монеро?

Биткойн или Лайткойн и Монеро?  Има много сайтове, които могат да предложат прогноза за криптовалутите, ето един от тях. Факт е, че в момента биткойн е най-популярната, но Лайткойн, Етериум, Монеро, ЗКеш, Етериум Класик, Биткойн Голд и няколко други вървят във възходяща линия. Повечето от тях можете да намерите в MineGate. Всички валути ще зависят от основната, като изброените са сред най-добрите алтернативи към момента на пазара.
Мога да покажа и някои неизвестни. Например Айнщайниум (EMC2) се търгуваше срещу 0.06 долара на 12 ноември. Днес цената му е около 2 долара. за 1 месец това е увеличение над 30 пъти. На 12 ноември цената на биткойн е 6000$. Днес при нива около 18 000, това са 3 пъти увеличение. Всички погледи са насочени към Биткойн, което го прави голяма мишена на банковата система. Доколко той е по-стабилен от Айнщайниум например обаче, само времето ще покаже. Нашите партньори MineGate предлагат лесна опция за копаене на някои от най-популярните алтернативи. Рекламата на Лайткойн, Етериум и Монеро изглежда дели втора позиция след Биткойн. При евентуален срив на лидера, погледите ще се насочат именно към тях.
За съжаление еднозначен отговор на въпроса – коя е най-добрата инвестиция в криптовалута в момента няма как да се даде. Трябва да се дефинира период, но също така и да се внимава с инвестициите. Тези валути реално не съществуват. Зад всяка от тях стои определена корпорация, а полу-анонимността в интернет пространството поражда много допълнителни въпроси относно устойчивостта им.
Факт е, че всяка от тези валути носи огромни приходи в момента поради невероятния ПР на Биткойн. Всяка може да се срине, да изчезне или да достигне невероятните нива от 20 000$. Изключително голямо влияние ще окажат Фючърсите на Биткойн, като в този момент стабилността на всички криптовалути, както и цената им, изглежда сигурна. Това все пак е прогноза!

Leave a Reply