Биткойн е на път да отбележи рекорд за всички времена в своята триседмична диаграма

Биткойн, най-голямата криптовалута, чиято пазарна капитализация възлиза на 296 млрд. долара, е само на часове от достигането до нов връх във времевата си три-седмична диаграма.

По време на писане на статията, Биткойн се търгува на нива над 16 000$ в Bitstamp след корекцията си до 15 713$ на 14-ти ноември.

На седмичната таблица, Биткойн е на път да отбележи своя рекорд за три-седмично затваряне, надминавайки този от миналата седмица. Това ще означава шеста поредна седмица със зелена свещ в диаграмата.

Биковете все още имат какво да свършат, за да добутат Биткойн до нива над 16 123$. Това ще позволи на крипто краля да запише втората си най-силна седмица в историята, задминавайки нивата от януари 2018-та.

На 13-ти ноември Биткойн се изстреля до нов връх за 2020-та година, като достигна до стойност от 16 494$, преди ралито да се спре за няколко дни.

Основната криптовалута е на път да отбележи най-високото си месечно затваряне, което всъщност има значение за инстутиционалните инвеститори. През октомври Биткойн постигна нов връх в Бинанс, но не и на някои други борси.

Мечките трябва да накарат Биткойн да свали 13% от стойността си до края на ноември ако искат да надделеят над биковете.

В същото време доминацията на Биткойно отново падна под 65% заради събуждането на децентрализирания финансов сектор. Много монети скочиха с двуцифрен процент през последните 24 часа. Например SUSHI се увеличи с 45% през последния ден.

Източник

Leave a Reply