Биткойн донесе 1500 % лихва за една година!

Биткойн донесе 1500 % лихва за една година!

Биткойн донесе 1500 % лихва за една година! Това е реалната статистика от криптовалутата, която достигна до нива от 16 000 $. Поскъпването с близо 3 000 $ е част от очакваното навлизане на още по-големи инвеститори на пазара. Борсата и банките все още нямат отговор на новия световен ред, който се заформя във финансовите операции. Лесно решение за стартиране на бизнес с Биткойн ни предлага платформата MineGate.

По-интересното е, че Биткойнът не е сам. Криптовалутите в момента наброяват близо 2 000, като някои от тях имат сериозния потенциал да достигнат много високи нива. Монеро например се търгува на цена от над 260 $, Биткойн Голд – около 262 $, Етериум – 435$. Пазарната капитализация на всички криптовалути скоро ще достигне 500 млрд. долара!

Въпреки притесненията на банките и множеството негативни реакции, цените на валутите продължават да растат стремглаво нагоре. Прогнозите за нов ръст от над 1 000 % през следващата година не са рядкост. Възмножно е и наистина взетите регулаторни мерки да сринат Биткойн. При наличието на толкова много алтернативни криптовалути, възможностите ни за инвестиция са многобройни. MineGate е платформа, която предлага работа с 13 от най-популярните в момента валути – Etherium, Etherium Classic, Bitcoin Gold, Monero, DashCoin и други.

Leave a Reply