Бинанс обяви 28 нови приложения на употреба за BNB, чакат се още

Вече има най-малко 83 различни приложения на употреба за BNB за съхранение, използване и харчене на Бинанс Койн. Борсата заяви, че нейната инициатива #UseBNB ще увеличи още повече този брой, тъй като все повече платформи стартират на Binance Chain.

В момента има 83 различни места, където можете да използвате Бинанс Койн (BNB). Един от най-добре представящите се символи през 2019 г. увеличава както стойността си, така и приложенията на употреба, които са се увеличили с 50% през последния месец. Според официално съобщение от Бинанс в момента има 83 различни варианта на използване за съхранение, използване и разходване на BNB.

Ръководството на Бинанс обясни, че през март е имало около 55 наична на употреба. Това означава, че броят им се е увеличил с повече от 50% за малко повече от месец.

В официалния си блог Бинанс отбеляза, че в списъка са добавени още 28 легитимни случая на употреба за BNB. Много голям процент от случаите на използване на марката за комунални услуги се дължи на стартирането на Binance Chain, собствената Блокчейн платформа на борсата, която има децентрализиран обмен.

Тъй като веригата на Бинанс се появи в края на април, имаше десетки криптопроекти, които проявиха интерес към издаването на нови символи на „високопроизводителния блокчейн“.

Обменът твърди, че понастоящем има най-малко 24 различни проекта, които “публично декларират”, че ще пускат своите крипто-токени на Binance Chain. Въпреки че тази информация все още не е потвърдена, популярността на платформата на Бинанс не може да бъде оспорена.

Повече от две дузини различни начини за използване, съхранение и разходване на BNB

Бинанс обяви 28 нови приложения на употреба за BNB, чакат се още

Рязкото нарастване на броя на приложения на употреба за BNB се дължи на сравнително големия брой нови крипто-проекти, които сега се изпълняват на Binance Chain. Тъй като BNB е личния знак на платформата, всички транзакции с други символи на веригата Бинанс ще използват BNB за заплащане на таксите в мрежата.

„Тъй като все повече проекти използват Binance Chain и все повече хора използват символите на Блокчейн, BNB се използва още повече“, се казва в официалния блог.

Проектите с висок профил, които са пуснали собствени символи на Binance Chain. Те включват Mithril, децентрализирана платформа за социални медии, която награждава създателите на съдържание, Raven протокола и Harmony.

Някои от новите приложения на употреба за BNB включват BitTorrent, BayPay, Coinify, MachiX и Magnum Wallet.

Източник

Leave a Reply